LUDZIE TO JEST JUŻ TOTALNE PRZEGIĘCIE PAŁY!!! zawiodłem się na CDprojekt i to bardzo, myślałem że są najlepszym polskim wydawcą gier, ale nie, dla nich najwygodniej przełozyć se premiere, bo sie trzeba starać o jak najlepszą polska lokalizacje rozszerzenia... Niech spadają na drzewo prostować banany, choć pewnie nawet z tym bedą mieli problemy...
CO?!?! PREMIARA PRZENIENIONA?!?!?!? A NICH ICH SZLAG! CO ONI TAM ROBIĄ?! CHYBA SIĘ OBIJAJĄ I TYLE ARRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGHHHHHHHHHHH chyba nikt ich batem do roboty nie gna! Jakie #&$^)@#)@ z nich :angry: :angry:
Gnoje %&^#$@ z nich, &%@#$ "lokalizację" mogą se wsadzić w $#%@&^ i będzie git!!!!!!! ZOWU PREMIERA PRZESUNIĘTA!!! AAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZABIĆ CD-PROJECT!!!!!!!!!!!!!!!!!
Premierę przenieśli na październik tego roku... [nie napisali nawet którego, więc możemy się spodziewać następnych przesunięć] Naprawdę nie wiem co jest powodem, że tak długo musimy czekać [chyba nie starania o jak najlepszą polską lokalizaję rozszerzenia, heh...] Miejmy tylko nadzieję, że zobaczymy Noc Kruka w tym roku...
aaa i co tu robić tylko siąść i płakać <> ale kanał szmaty a nie twórcy gier za kogo oni sie mają że tak nas zwodzą zaraz jak ich zbluzgam to im gały wyjdą
A może weźmiemy i napiszemy petycję (w necie) żeby Cd-Project darowało sobie te "najlepsze lokalizacje" i w końcu to wydało? Bo mnie już coś bierze! :angry:
Czytałem, i się wypowiedziałem. Te #%^$%^%$# dupki z CdProject mają to gdzieś, a poza tym nie są na tyle inteligentni - @$%^&$$$# im w oko razem z kijem :angry: