Ja mam na sobie wszystko daerdetyczne
[TESIII] Wspaniałe Zbroje
heh ja zacząłem i mam orkowy kiris orkowe buty iakis czerwony chełm i tarcze mocne nawet stalowe cesarskie naramienniki i długi magiczny jakic miecz jadu
JAk można zdobyć taką zbroję http://img50.imageshack.us/img50/302/screenshot27xq.jpg
???????????????
???????????????
Lecąc po kolei.
Nie, jakoś się z takową nie spotkałem.
Dreghurowa zbroja nie jest "pełna" masz kirys i hełm bodajże. Nie ma jednak całosći. Musisz poszukać pluginów bo widziałem takowe. Dają pełną dreghurową zbroję.
Znajdziesz w Vivec, dzialnica Arena, i na dole, poszukaj pewnego typa wysokiego elfa. Ma na sobie całą. JEdnak uważaj. To mistrz takiej zbroi i nauczy cię on obsługiwania cieżkiej zbroi na 100. Ja zawsze się uczyłęm a potem go ekhm..eliminowałem. A zbroja od niego to jako nagroda za bycię pojętnym uczniem;]
Nie, jakoś się z takową nie spotkałem.
Dreghurowa zbroja nie jest "pełna" masz kirys i hełm bodajże. Nie ma jednak całosći. Musisz poszukać pluginów bo widziałem takowe. Dają pełną dreghurową zbroję.
Znajdziesz w Vivec, dzialnica Arena, i na dole, poszukaj pewnego typa wysokiego elfa. Ma na sobie całą. JEdnak uważaj. To mistrz takiej zbroi i nauczy cię on obsługiwania cieżkiej zbroi na 100. Ja zawsze się uczyłęm a potem go ekhm..eliminowałem. A zbroja od niego to jako nagroda za bycię pojętnym uczniem;]
Ja tam mam wszystko Ebonowe i brak hełmu. A może mi ktoś podać link do plugina, który daje taką zieloną zbroję, o którą pytał Piotrek? ładna jesrt Deadryczna, choć mam na razie tylko hełm , szklana szczególnie jak się ma plugina na nowe kolory. Wolę jednak ciężkie, lekkie sobie ustawiam na menekinach i w zbrojowni w domku, bo ładnie wyglądają
Jeżeli tej zbroi szukasz to plugin można ściągnąć stąd: Kościana Czarna
A jeśli tylko pytasz czy ją widzieliśmy to owszem, niezła
Cytat
A widzieliście czarną kościaną zbroję?
Z fajnego moda
Z fajnego moda
Jeżeli tej zbroi szukasz to plugin można ściągnąć stąd: Kościana Czarna
A jeśli tylko pytasz czy ją widzieliśmy to owszem, niezła