ja lubię Czerpaka, ale mam własna broń Dobre jest też Błekitne Znamie
[TESIII] Ulubione Bronie
Większości z tych, które wymienialiście to pierwszy raz słyszę ale w sumie najbardziej spasowały mi długie łuki i claymore'y czyli: Lodowe Ostrze Monarcha i Miecz Umbry. Bez nich ani rusz
Hmm... ulubiona broń. Jeżeli chodzi o wygląd to chyba na topie jest szklany claymore (bo i rzadki jak cholera ), chociaż deadryczna daikatana depcze mu po piętach. Nie miałem jeszcze okazji (pomimo chyba ponad 400 godzin gry używać czerpaka, ani żadnej ze specjalnych broni z dodatków).
A jeżeli chodzi o użytecność to tylko deadryczny łuk. Po prostu uber alles.
A jeżeli chodzi o użytecność to tylko deadryczny łuk. Po prostu uber alles.
Te bronie które wymieniliście to złom,ja posiadam płomień prawdy jeden z dwóch mieczy który wydaje prawdziwe płomienie wygląda to super,obrażenia też ma niesamowite tylko że można go zdobyć tylko w dodatku i to jeszcze naprawde trzeba się na męczyć,ale warto.Zbroje mam ELITARNEGO STRAŻNIKA ŚWIĄTYNNEGO tylko jak macie ją na sobie to nie gadajcie z elitarnymi,ale z tymi z Vivek można.Zakołem ja tak że dostawałem 27 hp na sekunde stałe praktcznie byłem nie do pokonania, także miałem 49 level.Kto żdobył płomień prawdy i ogień nadziej to posiadał skarb w rękach.
Moje ulubione bronie to:
Ogień Prawdy(Tribunal)
Ogień Nadziei (Tribunal)
Bi Polar Blade (Tribunal)
Daedryczny Claymore
Szklany Topór
Szklana Laska
Lanca Rieklinga(Bloodmoon)
Ebonowy Sejmitar(Tribunal)
Daedryczne Zakrzywione Ostrze
Pocałunek Sztormu
Ogień Prawdy(Tribunal)
Ogień Nadziei (Tribunal)
Bi Polar Blade (Tribunal)
Daedryczny Claymore
Szklany Topór
Szklana Laska
Lanca Rieklinga(Bloodmoon)
Ebonowy Sejmitar(Tribunal)
Daedryczne Zakrzywione Ostrze
Pocałunek Sztormu
Kieł Hynemantecha(nie wiem jak się pisze)
Deadryczna Dai-Katana
Lodowe Ostrze Monarcha
Włócznia Myśliwego
Deadryczna Dai-Katana
Lodowe Ostrze Monarcha
Włócznia Myśliwego
Najlepiej gra mi się deadryczną daikataną(ulepszoną kilkoma zaklęciami) i także ,,ulepszonym'' Chryzamerem