Odznaczenia na forum
Ja tylko przypominam o swoim Sercu Wytrwałych... jestem tu od 2007 xD I może jakieś berło tworzenia czy coś za te wszystkie rysunki w fan worksach? xD
Nie chcę się wydać zbyt pazerną osobą ale czy mógłbym liczyć na "Sztandar porządku"?
W ramach dołączenia i zarazem powrotu do redakcji, a także w uznaniu wcześniejszych zasług na polu tłumaczeń, kolega Ashgan otrzymuje Złotego Lwa, Anioła Nawróconych oraz Zieleń Wiedzy Jednocześnie koledzy Bielu i Lavo za swoje działania informacyjno-słowotwórcze na rzecz GE otrzymują kolejno Sztandard Księgi i Sztandar Zwoju
Eeee, ja też bym chciał jakieś odznaczenie, ale takie specjalne i niepowtarzalne. Jestem w końcu jedynym gadającym drobiem na forum
Jeśli zrobimy Order KFC, to będziesz pierwszy w kolejce
Tymczasem kolejną osobą uhonorowaną Złotym Lwem zostaje wracająca do redakcji, na chwałę i trwogę wszystkich GExowiczów, zostaje Eni
[Dodano po 23 godzinach]
Nasi nowi przyjaciele z Fallout Corner, z którym GE zawiązało kolejny przyjacielski sojusz - Wybieraniec oraz Death(c)Claw otrzymują od nas odznaki Białego Konsula
[Dodano po 3 godzinach]
Równeż kami powróciła do grona Dworzan, za co słusznie należy jej się Złoty Lew
Tymczasem kolejną osobą uhonorowaną Złotym Lwem zostaje wracająca do redakcji, na chwałę i trwogę wszystkich GExowiczów, zostaje Eni
[Dodano po 23 godzinach]
Nasi nowi przyjaciele z Fallout Corner, z którym GE zawiązało kolejny przyjacielski sojusz - Wybieraniec oraz Death(c)Claw otrzymują od nas odznaki Białego Konsula
[Dodano po 3 godzinach]
Równeż kami powróciła do grona Dworzan, za co słusznie należy jej się Złoty Lew