Odznaczenia na forum
Czarodziej nigdy się nie spóźnia, nie jest też zbyt wcześnie, przybywa wtedy kiedy ma na to ochotę.
Nie mam nic przeciwko nowym rangom, ale apelowałabym by odświeżyć pierwszego posta z tego tematu i dodać wszystkie brakujące rangi (bo już znalazłam takowe dwie) typu "magia i miecz".
Mam nadzieję, że administracja będzie też pamiętała o nowych użytkownikach
Ej... zaraz, a moje Serce Wytrwałych!
A tak poza tym, widzę, że jest sporo odznaczeń zupełnie nie wykorzystywanych, nie wiem jak Wy ale ja byłbym za przywróceniem konkursów wiedzy o grach itp. Zainteresowanie było, więc nie wiem w czym rzecz, a to zawsze jakaś rozrywka i motywacja, przez co większy ruch na forum. Zauważcie, że sporo działów jest praktycznie w zastoju, nowych wiele nie dociera, a starzy już na większość tematów rozmawiali.
Co do zmian, nie wątpię będą, ale na GE już tak jest, że czasami trzeba trochę poczekać.
A tak poza tym, widzę, że jest sporo odznaczeń zupełnie nie wykorzystywanych, nie wiem jak Wy ale ja byłbym za przywróceniem konkursów wiedzy o grach itp. Zainteresowanie było, więc nie wiem w czym rzecz, a to zawsze jakaś rozrywka i motywacja, przez co większy ruch na forum. Zauważcie, że sporo działów jest praktycznie w zastoju, nowych wiele nie dociera, a starzy już na większość tematów rozmawiali.
Co do zmian, nie wątpię będą, ale na GE już tak jest, że czasami trzeba trochę poczekać.
Temat jest omówiony w redakcji, robimy aktualizacje na dniach. Jeśli macie sugestie możecie zawsze pisać w tym temacie.
Generalnie to te odznaczenia są ''bo są.''
Połowę można by wywalić skoro się nie sprawdziły.
A powrót konkursów byłby ok, generowało to przyjemny ruch swego czasu.
Połowę można by wywalić skoro się nie sprawdziły.
A powrót konkursów byłby ok, generowało to przyjemny ruch swego czasu.
Niska frekwencja na pewien czas wyłączyła te kategorie i same plebiscyty. Samo rozwiązanie jest jednak wciąż żywe i z pewnością powróci.