Mnie się podobają zbroję takie jak:
- Ciężka zbroja strażnika - Ogólnie fajna, szkoda tylko, że jej zdobyć nie można.
- Ciężka zbroja najemnika - Bardzo mi się podoba, ani wypasiona po brzegi, ani skromna.
- Ciężka zbroja świątynnego strażnika - Najfajniejsza zbroja w Obozie Bractwa Śniącego.
A najbardziej podoba mi się:
- Szata Nekromancji - Super jest. Może trochę do Bezimiennego prze ten jego warkocz nie pasuję, ale mnie się najbardziej podoba.
Jaka jest moja ulubiona zbroja?
Powiedzmy, że nie mogę się zdecydować i zapodam parę pancerzy/szat, które mi się najbardziej podobają: Zbroja Runiczna/Wzmocniona Zbroja Runiczna - Czyż to nie wspaniała zbroja? Wygląd jest nieprzeciętny, a jej wytrzymałość też może wprawić w zadumę. Jedyna różnica, jaka istniej między tymi zbrojami, co zapodałem, to taka, że maja inne statystyki, gdyż w pewnym momencie gry kowal, Stone może nam ją ulepszyć, ale wygląd jej się nie zmienia, pozostaję bez zmian... A po za tym, fajnie iść z nią na Śniącego, trzymając w rękach Uriziela, Wink Szata Mrocznych Sztuk - Skoro Xardas jest moja ulubioną postacią, Nekromanta moją ulubioną profesją, a Nekromancja moją ulubioną dziedziną magii, czemu i nie miałbym uwielbiać rzeczy należących do ów postaci? No, więc uwielbiam to, czym Nekromanci się posługują i w czym chodzą... Pancerz z Pancerzy Pełzaczy - Co mam tutaj powiedzieć? Jak zbroja/szata wyżej, jest jedną z najsilniejszych i o najfajniejszym wyglądzie. Coś jeszcze?...
To na razie wszystko...
Ciężka szata wody- świetnie wygląda na Bezimiennym.
Ciężki pancerz najemnika- to futerko. Gracze gothic'a będą wiedzieli o co chodzi.
Ulepszona zbroja runiczna- Ach jak ona się błyszczy.
To są trzy moje ulubione zbroje.
ja lubię lekką zbroje najemnika,ciężki strój szkodnika( znany potem jako lekki pancerz najemnika) i strój szkodnika( pancerz bandyty)
ps.:lekki strój szkodnika wygląda jakby "oszlifować" zwykły stroj
Moim zdaniem najlepsza zbroja w Gothic to Ulepszona magiczna zbroja ale mam duży sentyment do zbroi cienia bo właściwie to była moja pierwsza porządna zbroja w Gothic
Witam mi osobiscie podobaly sie ciezke zbroje najemnika straznika no i mogla byc straznika swiatynnego w miare byla runiczna i ciezka zbroja szkodnika no tak jeszcze moze byc szata arcymaga wody i ognia to natyle:)