[GI] Jaka jest wasza ulubiona zbroja w Gothic 1
Użytkownik Diego158 dnia Apr 28 2007, 06:53 AM napisał
Ciężka zbroja władcy smoków jest najbardziej sexi i jeszcze ciężka zbroja palladyna ładnie wygląda
[post="59744"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Mowa tu o zbrojach z pierwszej części Gothica Ale mimo wszystko tak, gdyby brać pod uwagę obie części to moim zdaniem zbroja Łowcy Smoków, Paladyna i Nekromanty są najlepsze
Użytkownik Diego158 dnia Apr 28 2007, 10:30 AM napisał
Pomyliłem się sorki za zmyłke. Z pierwszej części fajna jest zbroja z pancerzy pełzaczy, i zbroja najemników. Ja nie biore pod uwage statystyk zbroji, tylko jej wygląd a te wymienione zbroje są naprawde sexi
Dla mnie najfajniej wyglądającą zbroją jest zbroja nekromanty a potem zbroje najemników [post="59803"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Oczywiście ta zbroja z wieży Xardasa i Ciężka Zbroja Świątynna.
Użytkownik Briam dnia May 1 2007, 09:53 PM napisał
Popieram. Ta zbroja wygląda nieziemsko. xD
[post="61093"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Co to miało znaczyć?!
Dobra tamto było dla jaj hmm... więc Ciężka Zbroja Strażnika Świątynnego(Czy jakoś tak)....
Do licha z tą ortografią ciągle muszę poprawiać błędy!! ARGH!!!!
moja ulubiona zbroja to także ta którą daje Xardas, czyli SZATA MROCZNYCH SZTUK
Z pełzaczy miała fajny kształt ale te szwy... frankenstaina lepiej pozszywano... Runiczna była niezła i ciężka najemnika... No i magnata, wie ktoś jak zdobyć bez kodów? kiedyś je użyłem żeby sterować gomezem i nim pozbyłem się szaty ale tak to głupio potem miałem wyrzuty sumienia że kodów użyłem reinstal i new game
Najlepsze?
Lekka strażnika (jak przejdziesz 24 razuy gre to najlepsze za dużo oglądałeś)
spodnie kopacza (poważnie)
średnia szkodnika (fajnie tważ przysłania)
no i nie do zdobycia
panceż gomeza
panceż straży królewskiej (a mam taką wersje że mi nawet kod na nią nie działa )
Lekka strażnika (jak przejdziesz 24 razuy gre to najlepsze za dużo oglądałeś)
spodnie kopacza (poważnie)
średnia szkodnika (fajnie tważ przysłania)
no i nie do zdobycia
panceż gomeza
panceż straży królewskiej (a mam taką wersje że mi nawet kod na nią nie działa )
Jak dla mnie każda z szat magów ognia oraz magów wody. Cudnie wyglądają