Koło bulita ale trzeba być strażnikiem i mieć pozwolnie od GOMEZA KRUKA
Jaka jest wasza ulubiona zbroja w Gothic 1 - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Żeby zostać magnatem ukończ posade strażnika i do magnatów tam koło bulita
O, jaki śmieszny spamerski temat, z którego nic nie wynika
A moimi ulubionymi wdziankami są pancerz straży królewskiej i szata sędziego, bo widzimy je tylko w intrze i tylko kodem je można zdobyć MUAHAHAHAHA!
A na serio, to z wyglądu jak dla mnie najfajniejsze są wszystkie szaty magów, oczywiście z Szatą Mrocznych Sztuk na czele.
Za to najmniej mi się podoba lekka zbroja najemnika - tylko jakiś taki jeden naramiennik i prawie nic więcej... co to ma być? Dobrze, że krótko ją nosimy, tylko przez kawałek drugiego rozdziału (po Gnieździe Pełzaczy), a po Wielkim Przywołaniu już można kupić średnią zbroję.
A, i jeszcze ciężka zbroja strażnika - sama w sobie fajna, ale szkoda, że nie można jej zdobyć bez kodów... choć w sumie nosząc ją i tak nie widzielibyśmy tej "paszczy" na jej przedzie (najfajniejszy element tej zbroi ). Więc może i lepiej, że tylko inni strażnicy ją sobie noszą, a my patrzymy sobie na zbroję jednocześnie tłukąc tych strażników
A moimi ulubionymi wdziankami są pancerz straży królewskiej i szata sędziego, bo widzimy je tylko w intrze i tylko kodem je można zdobyć MUAHAHAHAHA!
A na serio, to z wyglądu jak dla mnie najfajniejsze są wszystkie szaty magów, oczywiście z Szatą Mrocznych Sztuk na czele.
Za to najmniej mi się podoba lekka zbroja najemnika - tylko jakiś taki jeden naramiennik i prawie nic więcej... co to ma być? Dobrze, że krótko ją nosimy, tylko przez kawałek drugiego rozdziału (po Gnieździe Pełzaczy), a po Wielkim Przywołaniu już można kupić średnią zbroję.
A, i jeszcze ciężka zbroja strażnika - sama w sobie fajna, ale szkoda, że nie można jej zdobyć bez kodów... choć w sumie nosząc ją i tak nie widzielibyśmy tej "paszczy" na jej przedzie (najfajniejszy element tej zbroi ). Więc może i lepiej, że tylko inni strażnicy ją sobie noszą, a my patrzymy sobie na zbroję jednocześnie tłukąc tych strażników
A którejś zbroi nie lubisz wobec tego?
ja lubie zbroje cięzka najemnika , ciezka szkodnika , szate mrocznych sztuk (tą co daje xardas) , zbroja cienia (ta co ma diego)średnie zbroje straznika swiatynnego i zbroja z rudy
Moja to zdobiona szata guru
1.Średnia zbroja szkodnika(podobna do zabójcy)
2.Średnia zbroja strażnika
2.Średnia zbroja strażnika
zbroja magnata
nie bo najlepsza zbroja to ta co jest w starej wierzy Xardasa
Witam mi osobiscie podobaly sie ciezke zbroje najemnika straznika no i mogla byc straznika swiatynnego w miare byla runiczna i ciezka zbroja szkodnika no tak jeszcze moze byc szata arcymaga wody i ognia to natyle:)
Moim zdaniem najlepsza zbroja w Gothic to Ulepszona magiczna zbroja ale mam duży sentyment do zbroi cienia bo właściwie to była moja pierwsza porządna zbroja w Gothic
ja lubię lekką zbroje najemnika,ciężki strój szkodnika( znany potem jako lekki pancerz najemnika) i strój szkodnika( pancerz bandyty)
ps.:lekki strój szkodnika wygląda jakby "oszlifować" zwykły stroj
ps.:lekki strój szkodnika wygląda jakby "oszlifować" zwykły stroj
Ciężka szata wody- świetnie wygląda na Bezimiennym.
Ciężki pancerz najemnika- to futerko. Gracze gothic'a będą wiedzieli o co chodzi.
Ulepszona zbroja runiczna- Ach jak ona się błyszczy.
To są trzy moje ulubione zbroje.
Ciężki pancerz najemnika- to futerko. Gracze gothic'a będą wiedzieli o co chodzi.
Ulepszona zbroja runiczna- Ach jak ona się błyszczy.
To są trzy moje ulubione zbroje.
Zbroja z Pancerzy Pełzaczy
Starożytna Zbroja Magiczna (nie wiedziałem że jest opcja wzmocnienia XD, chyba będę niedługo musiał po raz kolejny przejść)
Starożytna Zbroja Magiczna (nie wiedziałem że jest opcja wzmocnienia XD, chyba będę niedługo musiał po raz kolejny przejść)
Ciężka zbroja straży fajnie wygląda dlatego ją lubię i ciężką zbroję świątynną
Ja najbardziej lubię tą ostatnią zbroję, oprócz niej stroje cienia i ciężka zbroja Strażnika (ogólnie fajne mają w gothicu zbroje)
Moja ulubiona zbroja to cienia i zbroja z pancerzy pelzaczy
Również dla mnie pancerz z pełzaczy. Taki klasyczny, prosty kształt, skromny w ozdobach. Surowy, ale piękny.
A mi najbardziej się podoba szata arcy maga wody i zbroja z pancerzy pełzacza