Jak wyjdzie kicz - trudno. Powynajdujemy błędy, naprostujemy i następnym razem wyjdzie lepiej. Na tym to polega. Nie bój się próbowac, bo inaczej nie będziesz wiedziała czy wyjdzie.
Łapy psują troszkę efekt, a skrzydła wyglądają jakby były zrobione z piór, ale nie szkodzi; reszta bardzo ładna. Można dodać jeszcze ogień, którym zionie smok. Czekamy na inne prace
Pierwszy atr super, jak kosmita z rogami, a na tym drugim tej babce odbiło XD. Następnym razem zrób kolorowe obrazki. Zobaczymy jak kolo[color="#9ACD32"]r[/color]u[color="#48D1CC"]je[/color]sz
Myślę, że bardzo dobrze wyszły ci te rysunki. Urzekł mnie najbardziej ostatni, ale to dlatego bo zawsze mi się podobały rysunki w tym stylu. Natomiast w pierwszym bardzo mi się podoba wykonanie. No i sam pomysł ciekawy.
Bardzo, ale to bardzo przyjemnie się na nie patrzy.
Dwa pierwsze rysunki są ładne. Mam tylko obiekcje w stosunku do miecza tamtej panienki (to ma zabijać czy rozwalić się po pierwszym ciosie? ). Trzeci zaś... oczy tej pani są, no, duże. I troszkę nienaturalne, ale to moje biologiczne zboczenie przemawia przeze mnie