Po co mam wrzucać to do moich dokumentów i potem szukać gdzie ja to k*a wrzuciłem, jak mogę mieć na pulpicie? xD
Tym bardziej że z tych rarów korzystam. A i mam foldery, nie widać? :>
A gierki są w menu start... Specjalnie dla was zmienię konfigurację na paski obok siebie zamiast jednego przewijanego (i menu na xpekowe [normalnie używam klasycznego]) :
Osoby o wrażliwym serduch proszę nie klikać, odszkodowań nie wypłacam
You have been warned.
Tril ten system to polska czy angielska wersja? Bo z chęcią bym zainstalował, by w końcu wykorzystać procka odpowiednio ale musi być w ojczystym języku (współdzielony komputer).
Tego tylko w angielskim wydali. Choć sam jezyk systemu aż tak nie robi, jego de facto mało się używa. Ja go zainstalowałem ze wzgeldu na 4GB ramu, bo zwykły XP nie obsługuje.
Gdybym chciał, to bym zainstalował polską wersję win x64 ed., ale dużo rzeczy na nim nie działa, nie wiem dlaczemu Nie wymienię teraz dla przykładu, ale co rusz, się natykam na takie coś, że "nie działa pod 64 bitowym systemem...".
Tril nie martw się po jakimś czasie pulpit sam się zapełnia... nie wiedzieć dlaczego. Jakieś archiwum iks, czy co... już mam dwa razy więcej ikon na tym ze skórką ze smokiem, niż w tedy gdy robiłem tego skrina xD (jakiś tydzień temu - na moje forum dawałem).