Pokaż no swój pulpit
Chciałeś się pochwalić dwoma tapetami?
hmm... jakby to ująć... "piratujesz przez torrenta"? heh...
hmm... jakby to ująć... "piratujesz przez torrenta"? heh...
Chwila to mój tekst, a plik to przyjaciel mi zainstalował, nie wiem po co.
Dla mnie jest odpowiednia ilość ikon. W wersji 1 ten plik bez tytułu to screen. A wszystkie te pliki są mi potrzebne.
Spokojnie mam jeszcze drugi dysk o tej samej pojemności co pierwszy a dysk C (czyli ten pierwszy) ma 100GB.
A ja mam taaaaaaaki długi patyk... użyłabym słowa określającego to czym różni się chłopczyk od dziewczynki, ale to takie kulturalne forum i moja płeć raczej nie odpowiada temu... jak ja nie lubię kiedy ktoś się chwali wielkością HDD, ilością fragów w CSie (chłopczyki z mojej klasy są chyba jeszcze epokę w tył, jeżeli chodzi o rozrywkę, nie, żebym miała coś do CS'a, ale ta monotematyczność...) czy czymkolwiek z tego rodzaju. Mój HDD ma w sumie 80GB i żyję, chociaż często trzeba wywalać masę fajnych śmieci, bo brak miejsca na dysku, a mój ojciec to cholerny ksenofob, hipokryta i idiota i nic mu nie wmówię, że tak ma być, bo tak jest dobrze i robi awanturę odnośnie mojej egzystencji...!
...
...
...
... mam zły dzień. Ma ktoś coś na uspokojenie?
...
...
...
... mam zły dzień. Ma ktoś coś na uspokojenie?
Możesz jeszcze raz wstawić link, ponieważ na tamtym nie wyświetla twojego pulpitu.
Aaa.. Należy do Zesta - zacnie, zacnie... (utknęłam jakiś czas temu w okolicach 20 i póki co wolę nie ruszać ). Fajny tapet, Avast jest zły .
Dorzucę swój... Ktoś mówił - za dużo ikonek. No to ciekawe co teraz powie xD
http://img141.imageshack.us/img141/8237/pulks4.jpg
[Dodano po 45 sekundach]
Aha - wyrobione w przeciągu jakiś ~3 tyg, dlatego tak mało xD
http://img141.imageshack.us/img141/8237/pulks4.jpg
[Dodano po 45 sekundach]
Aha - wyrobione w przeciągu jakiś ~3 tyg, dlatego tak mało xD
To się bajzel nazywa Trilu .
Arkham: chwilowo preferuje AVG . Tak wyszło. A co do Zesta - oj ryje, ryje... I nie da się z niego wyrwać, z uporem maniaka wracam doń co kilka miesiecy, by znowu utknąć kawałek dalej.
Arkham: chwilowo preferuje AVG . Tak wyszło. A co do Zesta - oj ryje, ryje... I nie da się z niego wyrwać, z uporem maniaka wracam doń co kilka miesiecy, by znowu utknąć kawałek dalej.
Tril, czy ta...cokolwiek dezorientująca tapeta była efektem zamierzonym?
Nitrea
Najciekawsze jest to, że w porywach 30 sekund zajęła mi zagadka nad którą znajomy siedzi od tygodnia. Znowu ja siedzę i inna znajoma sie zastanawia dlaczego nie zaszedłem dalej.. To takie..relatywne
Nitrea
Najciekawsze jest to, że w porywach 30 sekund zajęła mi zagadka nad którą znajomy siedzi od tygodnia. Znowu ja siedzę i inna znajoma sie zastanawia dlaczego nie zaszedłem dalej.. To takie..relatywne
Użytkownik Ati dnia pon, 16 cze 2008 - 21:17 napisał
Dysk w moim poprzednim kompie miał 8Gb i żyłam Tylko znajomy się wiecznie śmiał, że mam kalkulator z wejściem do neta, a nie kompa.
Użytkownik Arkham dnia wto, 17 cze 2008 - 21:16 napisał
Ja pamiętam czasy gdy mój komputer miał 1 giga i było to dużo. Chyba na jakiś rok czy dwa przed premierą Starcrafta..;p
Skoro już o pulpitach... KLIK
EDIT:
Oj, przepraszam. Jeszcze nie umiem obsługiwać Imageshacka:p
Powinno działać.
Skoro już o pulpitach... KLIK
EDIT:
Oj, przepraszam. Jeszcze nie umiem obsługiwać Imageshacka:p
Powinno działać.
Ja w swoim pierwszym, złożonym przez siebie kompie miałem dysk 400mb.
Teraz mam 660Gb. (2x250 Gb i 160Gb)
Od czasu do czasu robię remanent (i zwalniam około 200Gb).