Książę Demonów
Ilość postów: 1649
Klasa: Kosmiczny Marines Chaosu
Spędziłem w grze magiczne 66 godzin. Gdy ostatni przeciwnik wreszcie padł, zabrawszy ze sobą 3 elitarnych bohaterów poczułem wręcz rozczarowanie, że był on tak łatwy w porównaniu z samą drogą do niego. Z drugiej strony muszę przyznać się, że posiadam wciąż herosów z dwoma takimi samymi błyskotkami, bo mam ich od najwcześniejszej wersji gry i parę prazy wyruszałem składem samobójców, których jedynym celem było naprawa finansów.
Do NG+ nie mogłem się przekonać. Jakoś nie widziało mi się ponowne męczenie się przez całą grę od nowa tylko na trudniejszych zasadach.
Książę Demonów
Pewnie będzie zmniejszona ilość bohaterów do wynajęcia albo od razu po stresie na wstępie, bo wszyscy giną pod twoją wodzą. Bo o nowym minibossie nie ma co marzyć pewnie, taki golem z martwych ciał co opróżnia cmentarz.
Nie odczuwasz, że finalna walka powinna być trudniejsza. Byłem gotów poświęcić na nią z 8 bohaterów, a tu tylko 3 i to w taki niefajny sposób.
Książę Demonów
Ten atak dosłownie nie daje ci żadnych szans. Wolałbym już by się jakaś moneta albo kostka pojawiała i dział się jakiś efekt a nie tak od razu. Ty i ty, nie żyjecie! Ale... Umarliście! Papa!
Ja za to wszedłem tam trędowatym, łowcą, okultystą i bardem.