Marszałek Wojny
Ilość postów: 1640
Klasa: Kosmiczny Marines
Chciałem sobie popykać w Faraona, ale niestety - nie chodzi mi. Zbyt stary ;(
Więc odkurzyłem sobie Cywilizację 5.
Giermek
Ilość postów: 1
Klasa: Rycerz
Aktualnie gram w CS:GO ale nudzi mi się i chyba przesiądę się na jakąś grę typu battlefield/call of duty.
Matuzalem
Ilość postów: 9483
Klasa: Wampir
Męczę Final Fantasy V. Jeden z mniej docenianych tytułów sagi. Co prawda, bohaterom brakuje polotu, ale fabuła i świat całkiem całkiem. No i kilka fajnych rozwiązań dodali.
Książę Demonów
Ilość postów: 1645
Klasa: Kosmiczny Marines Chaosu
Ja za to wróciłem do Warcrafta 1, potem 2 i 3 by potem może starcraft?
Adept Puszczy
Ilość postów: 3
Klasa: Barbarzyńca
Jak zwykle jak nie ma w co pograć wracam do starych dobrych gier które nigdy się nie nudzą, a te wszystkie nowe pseudo gierki z mega hiper ultra grafiką mogły by się od nich uczyć jak powinny wyglądać prawdziwe gry.
Aktualnie gram w Sacred i czasami w Multi jak znajomy wpada w Heroes of Might and Magic III
Książę Demonów
Kupiłem dziś starą grę na GoGu. Kroniki Czarnego Księżyca, jak ja uwielbiam tą grą i muzykę
Rabuś
Ilość postów: 6
Klasa: Złodziej
Darkest Dungeon, Sunless Sea oraz Borderlands Pre Sequel. Pierwsze bo klimat i poziom trudności, drugie bo świetne opowiadania, trzecie bo świetnie się strzela i można wyłączyć mózg.
Jak skończę te pozycje to mam zamiar po raz enty rozpocząć zmagania z serią Gothic i Risen.
Książę Demonów
Ej może ktoś mnie upewnić, żę nie było w Icewind Daleu, elfiego wina leczącego 2k88 punktów życia... Chyba znalazłem literówkę w tłumaczeniu.
Ilość postów: 19
To może wznowię temat. A w co teraz gracie? Ja gram obecnie w Wiedźmina 3: Dziki Gon i Fallout 4
Ilość postów: 18
Ja gram w Śródziemie: Cień wojny. Swoją drogą fajna kontynuacja Middle-Earth Shadow of Mordor