Mnie gracki gejmeksowy jubileusz natchnął i odpaliłam pewnego starocia, którego pewnie większość z Was kojarzy
W co teraz gracie?
Chciałem sobie popykać w Faraona, ale niestety - nie chodzi mi. Zbyt stary ;(
Więc odkurzyłem sobie Cywilizację 5.
Więc odkurzyłem sobie Cywilizację 5.
Ja teraz gram w proste gierki, nie mam czasu na szaleństwa Wiedźmina. Gram teraz w Łowcy Zombi: Apokalipsa
Jak zwykle jak nie ma w co pograć wracam do starych dobrych gier które nigdy się nie nudzą, a te wszystkie nowe pseudo gierki z mega hiper ultra grafiką mogły by się od nich uczyć jak powinny wyglądać prawdziwe gry.
Aktualnie gram w Sacred i czasami w Multi jak znajomy wpada w Heroes of Might and Magic III
Aktualnie gram w Sacred i czasami w Multi jak znajomy wpada w Heroes of Might and Magic III
Darkest Dungeon, Sunless Sea oraz Borderlands Pre Sequel. Pierwsze bo klimat i poziom trudności, drugie bo świetne opowiadania, trzecie bo świetnie się strzela i można wyłączyć mózg.
Jak skończę te pozycje to mam zamiar po raz enty rozpocząć zmagania z serią Gothic i Risen.
Jak skończę te pozycje to mam zamiar po raz enty rozpocząć zmagania z serią Gothic i Risen.
Ja gram w Śródziemie: Cień wojny. Swoją drogą fajna kontynuacja Middle-Earth Shadow of Mordor
Gość_Poszukiwacz*
Ok teraz mogę polecić wam https://obroncygalaktyki.pl, zobaczcie, fajna gierka jakbyście szukali Sfory to uderzajcie do Niszczycieli
Po przerwie od romansu z grami (Andromeda była ostatnią grą w jaką grałem) wróciłem do starego i jakże klasycznego Baldur's Gate II Odpowiednio zmodowany jest moją taką własną, unikalną Enhanced Edition :3