Witam. Interesuje mnie w jakie sportowe gry gracie?
Moja ulubiona to Pro Evolution Soccer 4. Moim zdaniem przewyższa o 2 głowy wszystkie te FIFY 2003, 2004 i 2005 razem wzięte. Wszystko jest tak dopracowane, że ma się wrażenie, iż ogląda się prawdziwy mecz. Jest więcej opcji ustawień i strategii niż w jakimkolwiek innym symulatorze piłki nożnej.
Od EA Sports lubię tylko NHL. Każda następna część lepsza od poprzedniej (niestety co do FIFY jest zupełnie na odwrót).
Więc kiedyś grywałem w FIFE. Moja ostatnia wersja to 2002 World Cup. Ale i tak uważam, że wersja 98 była o niebo lepsza Gywałem też w Skoki Narciarskie 2002 i DSJ. Poza tym NHL 2002, NBA 98... i to chyba wsyzstko. Ostatnio nie grywam w sportowe gierki.
PS. Zgadza się, nie ma to jak sport na żywo (heh, 18 lutego turniej, gramy z najlepszą drużyną, a ja na obronie i cały ciężar na mnie - oczywiście w gałe)
Ja grywam w Fifki, ale to tak okazjonalnie (2005 najlepsza moim zdaniem), NFS'y prawie wszyskie grałem, ale najlepsza seria Underground (mało sportowa ), DSJ oczywiście , kiedyś się grało w CueClub'a no i Colin'a.
Ps.
Cytat
heh, 18 lutego turniej, gramy z najlepszą drużyną, a ja na obronie i cały ciężar na mnie - oczywiście w gałe
. Ja gram na pomocy, ale dopiero od tego sezonu startujemy w normalnej (seniorskiej) lidze .
Ps 2. Jakby nie patrzeć sportówki RPG'om do pięt nie dorastają .
De! eS! Jot!!! serio gierka bardzo fajna, kolejny przykład że grafika tojednak nie wszystko.. :? Swego czasu grałam też w polskie Małysze, ale po pewnym czasie sie znudziły i to już nie to Delux Ski Jump.. Ze sportowych to jeszcze... hmm... Gram na automatach w takie samochody z kierownicą na pegazusa kiedys grałam w zabijanie kaczek pistoletem No i oczywiescie Dwa NFS Undergroundy... Jedynka jednak wymiata.. ;D No i NFS porshe..(jak sie inaczej pisz "porsze" to nie bić )
Ja grałem w Fify, ale mi się już nudzą, bo są ciągle takie same, grałem w NFS(wszystkie i najbardziej podoba mi się NFSU 1 i 2), NHL2003, NBA 2005(tricki!), Colin 5. No i oczywiście DSJ - najlepsza gra ze skoczkami.
Sport to zdrowie...każdy głupi ci to powie! Hehe nie mogłem sie od napisania tego powstrzymać:] A co do gier to kicham (lekko mówąc) n FIFY a PES 4 sux! PES 3 to jest to! Jedynie futoblówka która tak naprawdę mnie wciągła! Animacje, ruchy, wszystko to jest świetne. PES 4 mnie smieszy niżeli wciąga. Wywaliłem niemal tego samego dnia i wóciłem do PES 3.
Eeee...No to ja grałem w takie o sportówki:
*NFS(od dwójki poprzez Hot Pursuit i Undergroundy do Most Wanted)
*DSJ(klasyka )
*Skoki Narciarskie(mi się jedynie spodobały 2002 i 2006)
*NBA(nie pamiętam w którą, nie lubię zbytnio kosza)
*FIFA(ja albo kumpel łapie za pada, drugi za klawę i jedziemy[dla mnie najlepsza jest 2006])
W PESa nie grałem, tylko widziałem. Jakoś tak dziwnie się poruszają. Zupełnie jakby mieli drewniane nogi...
-FIFA (obecnie w 06 )
-DSJ (no jak zaczeła się Małyszomania to chyba każdy choć raz skoczył, poza tym jedyna gra, w którą można się pobawić na infie w szkole bez ściny :mrgreen: )
-NFS (przelotnie, niedawno grałem troszkę w Most Wanted, ale jakoś specjalnie mnie nie wciągneło)
-FIM Speedway Grand Prix (jestem wielkim kibicem żużlowym i nie mogłem obok tej gry przejść obojętnie *WŁÓKNIARZ CZĘSTOCHOWA RULEZ* )
-PES (oczywiście grałem, ale mało i jakoś fifa bardziej mnie przyciąga)
a ja w pes`a 4 (heh, pamiętam serię PES jeszcze na Super Nintendo, ukrytą pod enigmatyczną nazwą
"International Super Star Soccer") i Championship Managera. PES 4 forever! Jest moim zdaniem lepszy nawet od PES 5 i wszystkich fif razem wziętych i basta! A w PES 3 nie grałem to głosu nie zabieram ;]
Nfs`y , Coliny, DSJ` ty, NBA`eje, NFL`y też były kiedyś tam, ale króciutko
PS Jacob, musze niestety veto krzyknąć ... masz racje, że PES 4 ma taktykę rozbudowaną ale nie aż tak jak "jakikolwiek manager"
Ja gram w Fifę, Ski-jump, E-racer, Lego Racers 1 i 2
A co do Fify 2'2 to mam pytanie: za przechodzenie różnych mistrzostw i tym podobnych dostajemy nagrody w postaci zdjęć różnych piłkarzy. Wszędzie pisze, co mamy przejść, żeby zdobyć jakieś zdjęcie, tylko w jednym miejscu zamiast nazwy są trzy znaki zapytania (???). Co to jest?
Użytkownik Rincewind dnia Feb 13 2005, 07:35 PM napisał
Jakby nie patrzeć sportówki RPG'om do pięt nie dorastają .
Najlepszą grą sportową jest PRO EVOLUTION SOCCER 1,2,3,4,5,6 i dalej aż do nieskończoności. Jeeezu ludzie. Co wy widzicie w tej fifie? To że ma ładną grafikę i można strzelić gola po przebiegnięciu całego boiska?
Nie wiem... Ale jedno w PESie jest najlepsze:
RZUTY WOLNE...
PRAWDZIWY MAJSTERSZTYK! A strzału Carlosa to rzeczywiście trzeba się bać...