1. Zgubilem ksiege prawiwej wiedzy (pozwala na wejscie do Candleceep) czy isnieje inny sposob na wejscie do tego miasta.
2. Czy istnieja inne dokumenty/ksiegi ktore sa wazne do ukonczenia tej gry?
3. Od kiedy zaczynaja 2 "magiczne" doby na wyspie Wilkolakow?
1. No to ładnie żeś zrobił . Nie istnieje żaden sposób. Jeśli nie wiesz w jakiej lokacji ją mogłeś zostawić[księga nie zniknie] to ściągnij sobie kody do baldura i wklep ten na księgę.
2. Istnieją. Tak jak już był problem z dziennikiem Sarewoka. Czy to takie ciężkie przeczytać tą kartkę, którą sie znajdzie przy ciele jakiegoś kozaka i wysnuć wniosek, że to ważny papier? Btw. Dokumenty Sarewoak mają notatkę Czujesz, że te dokumenty są ważne i lepiej je zachować lub coś w ten deseń To właśnie te dokumenty Sarewoka.
3. 3. Od kiedy zaczynaja 2 "magiczne" doby na wyspie Wilkolakow?
Nie rozumiem pytania. [ tak mawiał mój dr. od Genetyki jak np. zapytałeś o coś najnormalniejszego w świecie i wymagała to chodź chwili zastanowienia. Miało się mu ochotę dać w ten jego parszywy ryj. A wyglądał on tak bez kitu]
Użyj proszę zamiast 2 odpowiedniego określenia pisanego słownie. Bo naprawdę myślę i myślę i nie mogę dojść o co chodzi w tym pytaniu. Ale może nie pamiętam zbytnio jedynki.
1. Raczej nie ma innego sposobu na dostanie się do Candelkeep, jednakże możesz edytować save i umieścić sobie w ekwipunku zagubioną księgę (to nie oszustwo). Jako załącznik umieściłem program pozwalający właśnie poprawiać save z BG.
2. Na pewno ważny jest Pamiętnik Sarevoka (dowód jego przestępstw) i Zaproszenie na Koronację Sarevoka (aby dostać się do zamku). Zresztą jeśli przeczytasz dokładnie treść tych dwóch dokumentów zauważysz, iż na końcu jest napisane: "To wygląda na ważny dokument, lepiej go zatrzymaj". (Czy coś podobnego).
3. Czy chodzi Ci o czas w którym drużyna musi wyleczyć się z likantropizmu? Najprawdopodobniej Kaishas Gan zaraża nas podczas przedostatniej rozmowy, wtedy gdy ucieka z naszymi mapami do statku. I od tego czasu mamy dwa dni na powrót do Brody i na zgładzenie Mendasa. (Chyba, że się mylę. Wtedy mnie poprawcie).
Sadze ze zostawilem ta ksiege gdzies w wierzy durlaga ale glowy nie dam...zrobilem to przez przypadek....sam nie wiem co mnie natchnelo. Co do tych dokumentow to znajdujemy je w siedzibie zelaznego tronu podczas 1 wizyty we Wrotach tak?
Nie pierwszej. Będziesz tam musiał stoczyć walkę z Namoko, wtedy je zdobędziesz.
Co do wyspy to się raczej nie przejmuj, nigdy mi się noc nie wydarzyło, a na czas nie patrzyłem.
Co do problemu z likantropia - to jest to coś w po dobie jak z otruciem naszej postacie we wrotach baldura - mamy czas na wyleczenie się bo inaczej zginiemy, lecz osobiście uważam ze jest to element nie wpływający na rozgrywkę..... zatruty chodziłem w grze 45 dni i nic mi się nie stało z likantropia jest podobnie, tak wiec to tylko element fabularny śmiem twierdzić
Czy w tym programie Gatekeeper da się wgrać do ekwipunku antidotum Mareka i Lothandera? Bo ja spławiłem Lothandera i moja drużyna umiera po tygodniu, a nie wiem, jak to antidotum się nazywa...
Mr.Bronson: "...zatruty chodziłem w grze 45 dni i nic mi się nie stało z likantropia jest podobnie, tak wiec to tylko element fabularny śmiem twierdzić"
Oj, nie jest to tylko element fabularny. Kiedyś zamotałem się w zadaniach, zapomniałem, jak zdobyć antidotum i - będąc dość daleko od Wrót Baldura i do tego jedynie z sejwem zrobionym przed chwilą - zszedłem z tego świata . I nic nie mogłem na to poradzić . Tym samym radziłbym tegoż typu przypadki traktować poważnie, albo robić sejwy w nowych slotach i ich nie nadpisywać
Użytkownik kamiledi15 dnia sob, 19 sty 2008 - 12:30 napisał
Czy w tym programie Gatekeeper da się wgrać do ekwipunku antidotum Mareka i Lothandera? Bo ja spławiłem Lothandera i moja drużyna umiera po tygodniu, a nie wiem, jak to antidotum się nazywa...
[post="102621"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Tak da się (ale głowy nie dam) ale nie wiem jak się nazywa po angielsku bo ten program używałem dość dawno ale pamiętam że było antidotum Marka(tak sie nazywa?)Sprawdź w okienku Potion.