Użytkownik TomekPL dnia Sun, 06 May 2007 - 20:22 napisał
w obozie na bagnie stoi niedaleko bramy to o to xchodzi??
[post="62927"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Nie rozumiesz, chodzi o znalezienie go w chyba 4 rozdziale, mianowicie to jestem w tej samej misji, niestety nie wiem gdzie on jest, już nie pamiętam....
czytaj : MAM ZNALEŹĆ LESTERA ŻEBY DIEGO MILTEN I CAŁA PACZKA SIE ZNALAZŁA W JAKIMŚ MIEJSCU(COŚ W RODZAJU SPOTKANIA PRZYJACIÓŁ)TERAZ TOMEK WIESZ O CO CHODZI ??
[Dodano po chwili]
ZADANIE TE NAZYWA SIĘ "SPOTKANIE"...NIE WIEM JAK JESZCZE DOKŁADNIEJ CI TO WYTŁUMACZYĆ..
blisko jesteś..czytaj : w 4 rozdziale przy bramie stoi milten i każe ci iść do diego .. diego każe ci znaleźć gorna i lestera.....gorna znalazłem ale nie mogę znaleźć lestera....teraz wiesz ??
Jest najprawdopodobniej w fortecy gdzie znajdujemy kamień ogniskujący. To jest to miejsce gdzie jest mnóstwo harpii. Lester najpewniej czyta księgi gdzieś we wnętrzu fortecy.
Nie masz co patrzeć ani pod bramą w obozie sekty, bo tam już od dawna go nie ma, ani koło domu Cor Caloma, bo tam go nigdy nie było . Jest tam gdzie powiedział Briam, w kamiennej fortecy, przegląda jeden z tamtejszych woluminów.
Lester znajduje się w kamiennej fortecy(tam gdzie kamień ogniskujący i droga przez którą zabijałeś ogary). Będzie siedział w bibliotece. Ciekawostka:jest tam taka dżwignia na prawej ścianie. Przesuń ją a zobaczysz co się stanie...
też go nie mogłem znaleźć a był w tym budynku na parterze zaraz po lewej książki czytał, ale zjawił się tam jakoś później, bo za pierwszym razem jak go szukałem to tam go też nie było... spróbuj przyjść później
Lester na 100% znajduje się w Górskiej Fortecy w bibliotece. Jeśli przeszukałeś wszystkie piętra i zakamarki to pewnie bug. Zadanie nie jest obowiązkowe, bo i tak przyjaciele nigdzie się nie spotykają.