Zapraszamy do zapoznania się z solucją gry "The Elder Scrolls V: Skyrim – Dragonborn"! Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!
[The Elder Scrolls V: Skyrim] The Elder Scrolls V: Skyrim – Dragonborn - solucja
Prawdopodobnie nie odblokowałeś pełnego krzyku, co uczynisz po spożytkowaniu smoczej duszy. Ewentualnie zajrzyj tutaj.
Czerpie siłę z pobliskich smoków. Wysysa je, co daje mu regenerację. Bodajże trzy razy stosuje tego typu zabieg, ale nie mam obecnie gry na dysku, więc na szybko nie sprawdzę.
Smoki da się sprowadzać na ziemię odpowiednim krzykiem, ale z tego, co pamiętam, to Miraak sam sprowadza je na ziemię i wysysa co jest równoznaczne z zabiciem ich. Ten proces powtarza ze 3 razy co ileś tam procent. Musisz dorwać go w zwarciu i lać - innej rady nie ma.
Gość_Olfia*
A wchodząc na Sahrotaara i właśnie latając na smoku mogła bym zabić tego drugiego smoka Rev... Reve...coś (były tylko dwa smoki, pierwszego Miraak zabił od razu)? Bo z czego to pamiętam czekając aż smok zejdzie na ziemię zdążyłam zjeść kolację (wiem, że jestem trudnym graczem ) Dodatkowo Miraak nie sprowadzał tego Re... Cosia na ziemię tylko leczył się w nieskończoność. Oraz przepraszam za zawracanie głowy.
Sęk w tym, że on musi wybrać na cel Sahrotaara, więc bijemy się z poziomu areny bez użycia smoka