Polecam też pouczyć się słownika.
Dzisiaj nauczyłem się...
@Rantipole: znam Twój ból, bracie!
Nauczyłem się wczoraj, że muszę częściej werbalnie wyrażać swoje życzenia - 2 dni temu dałem znać kumplowi, którego dawno nie widziałem, że fajnie by było, gdyby mnie odwiedził i wrócił na trochę do Polski z Danii. Wczoraj, późnym wieczorem, po prostu zjawił się u mych drzwi z dwoma czteropakami. Nie lubię być zaskakiwany, ale muszę przyznać, że cała sytuacja była po prostu zajebista!
Nauczyłem się wczoraj, że muszę częściej werbalnie wyrażać swoje życzenia - 2 dni temu dałem znać kumplowi, którego dawno nie widziałem, że fajnie by było, gdyby mnie odwiedził i wrócił na trochę do Polski z Danii. Wczoraj, późnym wieczorem, po prostu zjawił się u mych drzwi z dwoma czteropakami. Nie lubię być zaskakiwany, ale muszę przyznać, że cała sytuacja była po prostu zajebista!
Jak ja robię jajecznicę, to wychodzi jajecznica, jak jajko sadzone - jajecznica, jak omleta - troche ciastowa (cieściana, ciaściana?) jajecznica, jak jajko na miękko - jajko na twardo, jak jajko na twardo, to jajko na twardo .
[Dodano po 33 sekundach]
PS. co do kulinariów polecam kawę z imbirem i gałką muszkatołową.
[Dodano po 37 sekundach]
Kawa = słodka substancja z wody, mleka i proszku, mierzona w kubkach.
[Dodano po 33 sekundach]
PS. co do kulinariów polecam kawę z imbirem i gałką muszkatołową.
[Dodano po 37 sekundach]
Kawa = słodka substancja z wody, mleka i proszku, mierzona w kubkach.