DSJ
Taak, to była gra. Pamiętam jak z kumplami się podniecaliśmy jak ktoś pobił rekord
Gra była po prostu miodzio. Co prawda amatorska, ale trzyma klimat (mówię o początkowych wersjach). Teraz już mi się trochę znudziła, ale może kiedyś znajdzie się dla niej specjalne miejsce na kompie i znowu będę się w nią zagrywał (jaaaaasne
)
Wszystko to święta racja. A graliście w tą najnowsza wersję? 3D, ale dalej trzyma klimat
. A najlepsza jest fizyka upadku skoczka. To po prostu trzeba zobaczeć
. Dodalli kilka kamer, między innymi istny szał
, kamera telewizyjna, czy z oczu skodzka (ale ta druga to już badziew). Jeśli nie graliści to musicie sobie ściągnąć i zobaczyć. Przynajmniej zobaczyć
.
Zgodze sie z Toba co do Fify, NHL, NBA i tak dalej, ale do DSJ nic nie mam. Ta gra jest po prostu genialna
A skad mozna sciagnac pelna wersje DSJ 3 :?:
Dzieki. A znasz moze te inne sposoby :?: jesli tak to pochwal sie nimi, wszyscy fani skorzystaja
No dobra. Wystarczy zarejestrować się jako:
Espen Lund
9262-2146-4037-7762-7140
I ma się całą wersję. Jednak jeśli ma się wersję 1.1 to przed tą czynnością trzeba jeszcze grę scrackować.
Chyba mnie za to nie zamkną, nie
?
Zastosuje moją metodę znaną już wszyskim starszym forumowiczom
- do postu poniżej:
"Szukajcie a znajdziecie". A gdzie szukać? GOOGLE
. Na jakimś forum dorwałem linka
.
Espen Lund
9262-2146-4037-7762-7140
I ma się całą wersję. Jednak jeśli ma się wersję 1.1 to przed tą czynnością trzeba jeszcze grę scrackować.
Chyba mnie za to nie zamkną, nie
Zastosuje moją metodę znaną już wszyskim starszym forumowiczom
"Szukajcie a znajdziecie". A gdzie szukać? GOOGLE
Wielkie THX dla Rincwind'a
zaraz biore sie do roboty.
P.s. Nie martw sie w razie jakichkolwiek problemow wstawie sie za Toba 8)
P.s. Nie martw sie w razie jakichkolwiek problemow wstawie sie za Toba 8)
Taaaaaa to jest gra, która naprawdę trzyma klimacik.... Niestety ta 3 część jakoś nie przypadła mi do gustu (no jednak dość spora zmiana). Pamiętam jak z kumplami szukaliśmy na necie, a potem graliśmy z symulatorem wiatru, hehe ustawialiśmy wiatr +15 pod narty na skoczni Australia i cieszyliśmy się jak dzieci gdy skakaliśmy po 330 metrów
Jeśli DSJ to symulator, to GTA to gra o kucykach i myszkach... Co za pierdoly?? Ale ogólnie gra ok
Według mnie DSJ było beznadziejne do kwadratu. Dużo lepsze były Skoki Narciarskie 2001 (tylko w te grałem z tej serii). A wogóle to skoki mnie nie kręcą, choć z sukcesów A. Małysza jestem dumny.