Użytkownik Dabu napisał
Twierdzisz Tamcu, że klimat w Morrowindzie go psuje? Bullshit! Jak dla mnie to on jest najmocniejszą stroną tej gry! Świat jest po prostu świetny (xD), niekonwencjonalny. Nie ma żadnych smoków, elfów (elfy akurat są, ale inne tongue.gif), kolejnej wojny z orkami i zadań polegających na "expieniu". xP Ja się akurat zachwycam ogromem Vvanderfell, jego klimatem, a nawet florą i fauną. smile.gif To jest po prostu wykreowany przez twórców świat, a nie kolejna wysepka przepełniona smokami i innymi brzydalami. tongue.gif No i te Khajity... wink.gif
Użytkownik Dabu napisał
Tym światem się delektuje... Ty tego nie umiesz. tongue.gif
Dobra, to było do Entera. wink.gif
Tamc, nie wiem co się uczepiłeś tak tego cukierka, ale Morrowind smak ma wyśmienity. tongue.gif Za pierwszym podejściem skończyłem całą grę i byłem zadowolony (jak na coś, co wtedy kosztowało 20 zł tongue.gif). Po prostu nie każdy umie grać w taką grę. xD
Użytkownik Courun Yauntyrr napisał
Morrowind to ciekawa gra i na pewno nie nudna, ale dla bardziej doświadczonego gracza starcza na krócej.
Zgadzam się z Wami
Właśnie ten klimat i budująca go muzyka
Świat też nie jest taki mały, około 3 miesiące grałem, by zwiedzić każdy zakątek. Chociaż mapa świata pokazywała, że byłem wszędzie, na pewno przeoczyłem naście jaskiń, grobowców i innych rzeczy. Ogrom świata - to też jest jeden z największych plusów.
Właściwie mamy odpowiedź na pytanie:
Użytkownik Nazwa tematu napisał
Nudna gra?, czy nie jest tak?
Odpowiedź:
Użytkownik Courun Yauntyrr napisał
Morrowind to ciekawa gra i na pewno nie nudna, ale dla bardziej doświadczonego gracza starcza na krócej.