[GIII] Sztaba czystej magicznej rudy

Użytkownik Dark dnia Feb 12 2007, 10:25 PM napisał
Najczęściej można je znaleźć w różnych skrzyniach, kufrach czasami przy zabitych orkach i ludziach.
[post="54406"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
coś ci sie pomyliło tutaj chodzi o sztabkę czystej magicznej rudy , a tak w ogóle to skoro nie znalazłeś tej bryłki to nie wymyślaj gdzie można znaleźć "najczęściej" dwie bryłki magicznej rudy od kertha i w skrzyni julio ... [przynajmniej ja tam ja znalazłem ... radze ci tam pozapisywać kilka razy ,choć ja ją przypadkiem za pierwszym razem wziąłem

a co do miecza to kerth daje nam miecz nordmarczyka który można dać Ingvarowi jesli nie chcemy zrobić go sami

ale mi chodzi o sztabke czystej magicznej rudy żeby móc wykuć miecz
[Dodano po chwili]
a i czy ktos zna kod na reputacje asasynó i przywołanie tego gostka w silden który jest w tym domku nad rzeką i przynosi sie jemu np skóry wilcze. nie ma go i nie chcą zadawać mi zadań z jego udziałęm
[Dodano po chwili]
a i czy ktos zna kod na reputacje asasynó i przywołanie tego gostka w silden który jest w tym domku nad rzeką i przynosi sie jemu np skóry wilcze. nie ma go i nie chcą zadawać mi zadań z jego udziałęm

Użytkownik SmokLares dnia Feb 13 2007, 09:38 PM napisał
[Dodano po chwili]
a i czy ktos zna kod na reputacje asasynów i przywołanie tego gostka w silden który jest w tym domku nad rzeką i przynosi sie jemu np skóry wilcze. nie ma go i nie chcą zadawać mi zadań z jego udziałęm
[Dodano po chwili]
a i czy ktos zna kod na reputacje asasynów i przywołanie tego gostka w silden który jest w tym domku nad rzeką i przynosi sie jemu np skóry wilcze. nie ma go i nie chcą zadawać mi zadań z jego udziałęm
[post="54487"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
a czy chociaż przeczytałeś mój post?
a co tych róznych "gostków" to w konsoli wpisujesz spawn sh i prosisz go o reputację u sasynów i tak samo jest z tym "gostkiem" w silden spawn [jego imię]

Użytkownik SmokLares dnia Feb 15 2007, 12:26 PM napisał
ten gostek to Givess i nie było go, znikł, musiałęm przywołać go z konsoli. Ale te questy z jego udziałem dalej nie moge wykonać np zaniesienie skr dla niego. co zrobić zeby wykonać je??
[post="54615"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
no niestety skoro tak jest to on poprosyu musiał zginąc a wraz z jego zginięciem zadne questy z jego udziałm, są automatycznie nie do wykonania

sztabę można znaleźć tam jak czytałeś o Akashy to tam przy jakimś pulpicie jest skrzynia jakiś czar i 1 sztaba

Użytkownik SmokLares dnia Feb 13 2007, 09:38 PM napisał
[Dodano po chwili]
[Dodano po chwili]
[post="54487"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
może jsteś przy nie tej chatce jesteś, bo są dwie:jedna z Pavelem i resztą oraz z kolesiem z którym na wilki musisz iść
pobróbuj, popatrz, pozaglądaj może gdzieś jest...

Użytkownik Elldred dnia Feb 18 2007, 01:53 PM napisał
Jak ktoś chce mogę zrobić screena 

[post="54931"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
no weź mnie człowieku nie dobijaj "CZYSTA RUDA" a te zadanie to jest ze skradzionymi magicznymi bryłkami rudy ... a nie z czystymi magicznymi... sam wiem bo zrobiłem to zadanie
magicznaą rude to w co piątym kufrze jest więc nie podniecajcie sie tak bardzo

no to zrób screena ,no i ośmiesz sie że ślepy jesteś

o lol ,dopiero teraz se domyśliłe że cała ta avantura jest o to ze napisałem" magicznymi bryłkami rudy ..." o lol przecież to tylko maały bład , o jaaaa

Prosze
zadanie_1.bmp
zadanie_2.bmp
zadanie_3.bmp
zadanie_4.bmp
sztabki.bmp nie wiem jak Ty ale ja się jakoś teraz głupio nie czuje..... może i jestem ślepy ale ja tu widze "SZTABKI MAGICZNEJ RUDY" nie bryłki ....... następnym razem radził bym pomyśleć zanim zaczniesz kogoś oczerniać na forum nie posiadając dowodów
(jeśli komuś się nie odtwarzają pliki bmp to wystarczy zmienić końcówki na jpg)

Użytkownik Elldred dnia Feb 19 2007, 10:00 PM napisał
Prosze [attachment=499:attachment] [attachment=500:attachment] [attachment=501:attachment] [attachment=502:attachment] [attachment=503:attachment] nie wiem jak Ty ale ja się jakoś teraz głupio nie czuje..... może i jestem ślepy ale ja tu widze "SZTABKI MAGICZNEJ RUDY" nie bryłki ....... następnym razem radził bym pomyśleć zanim zaczniesz kogoś oczerniać na forum nie posiadając dowodów
[post="55037"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
hahahaha no człowieku rozbrajasz mnie czysta magiczna ruda nie SZTABKI MAGICZNEJ RUDY
tylko CZYSTA MAGICZNA RUDA powtarzam czysta!!!! a ty uparcie pokazujesz mi screeny ze sztabki magicznej rudy... przeczytaj nawet jak sie temat nazywa no proszę ciebie

te zadanie to jest z magicznymi sztabkami a nie z czystymi magicznymi sztabkami
[/SIZE] weź sie człowieku pamiętaj

a co to za różnica sztabki... i bryłki... przecież to jedno i to samo

wszystko se przeczytałem jeszcze raz i powiem że mi sie płakać ze śmiechu chce

pokazujesz na screenach "sztabki magicznej rudy " no sorry ale taka jest prawda , a sztabki czystej magicznej rudy jeśli chcemy je sprzedać to za 1000 sztuk złota a nie za 300

Cytat
a co to za rużnica sztabki... i bryłki... przeciez to jedno i to samo
"Różnica"
Raczej duża. Jak sztabek od bryłek nie odróżniasz, to kiepsko... Bryłki są kawałkami rudy odłupanymi od rudy. Sztabki to najczęściej przetopione bryłki, oczyszczone, z dodatkami i uformowane w postaci... sztabki.