Użytkownik Elldred dnia Feb 20 2007, 06:15 PM napisał
LOL i ty mi mówisz o pomyłce ? raczej łatwiej pomylić czystą rude z magiczną niż magiczną z bryłkami....
Poza tym czytaj co napisałem SZTABKI MAGICZNEJ RUDY nie czystej magicznej rudy .... Ja biłem do tego że mówiłeś że to zadanie jest z bryłkami rudy a nie z sztabkami . naucz się czytać co się do ciebie pisze...
PS: do pomyłki z czystą sie przyznaje co nie zmienia faktu że i tak miałem racje co do zadania z SZTABKAMI
[post="55101"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
ojojojoj no i może masz racje ,ale powiedz czy to coś zmienia jeśli zamiast czysta magiczna ruda powiem sztabka czystej magicznej rudy skoro w świecie gothica jest tylko "sztabka czystej magicznej rudy"?? kurde bo przez to wszystko sam już nie wiem jak to sie nazywa. Sensu zdanie nie straciło bo to miało być tylko zastąpienie wyrazu aby sie nie powtarzał a
a jeśli napisze czysta magiczna ruda, zamiast sztabka czystej magicznej rudy ... no może i jest różnica ale to nie zmienia postaci rzeczy
bo przecież nie pomyliłem zwykłej rudy tej co można sprzedać za 24 zł tylko zapomniałem napisać "sztabka" i czy to robi taką różnicę ?????
kurde... wyłapałeś jedno zdanie w którym sie pomyliłem , no bo racja nie ma bryłek czystej magicznej rudy ...

tylko są sztabki no i moze sie pomyliłem ale to nie powód do takiej reakcji
no ale spójrz obiektywnie czy to ty nie popełniłeś większego błędu.??? choćby nawet dlatego że sam temat nazywa sie "Sztaba czystej magicznej rudy" a ty cały czas pisałeś o magicznej rudzie

no chyba nie rozumiesz ze to ty zrobiłeś większy błąd.
a proszę kogoś nie stronniczego aby osądził to wszystko i powiedział kto zrobił większy błąd(najlepiej twórca tematu)