Ilość postów: 2
Witam wszystkich, ostatnio zacząłem grać w gothica. Postanowiłem grać po kolei od I części i chciałem się was zapytać jak zdobyć jakąś dobrą zbroje?? Aktualnie muszę zebrać kamienie ogniskujące (został mi tylko jeden ten na terenie orków), ale dostaje straszne baty od nich mam 17lv i Zbroje Strażnika??
Czy wy mieliście lepsze zbroje na tym etapie gry ?? i jak zdobyć Ciężką Zbroje Strażnika albo jakąś lepszą ??
Ilość postów: 2
Kurde to nie wiem w co inwestować punkty, czy zbierac na kusze czy w siłę walic bo mam tylko 35siły.
To jaką moge dostać lepszą zbroje ?? gdzie i kiedy ??
Neonita
Ilość postów: 330
Klasa: Wampir
Moim zdaniem zainwestuj trochę punktów w siłę. Co do kuszy to nie bardzo je lubię wolę łuki szybciej się z nich strzela i wogóle...
Gwardzista Królewski
Ilość postów: 418
Klasa: Żołnierz
A co do zbroi to zdobędziesz nową w czwartym lub piątym rozdziale (nie pamiętam).
Ilość postów: 93
Moze mu chodzilo o ten kamien z komiennego kregu on zdje sie byc najblizej terenu orkow.A co do inwestycji pkt. to tak jak reszta...w sile + dobry mieczyk-jazda na calego.A lepsza zbroje dostaniesz jak oddasz wszystkie kamienie,bedzie to bodajze....ciezka zbroja najemnika{nie jestem pewien,bo ostatni raz pierwsza czesc gry widzialem poltora roku temu}.
Druid
Ilość postów: 394
Klasa: Druid
Czy to ten kamień ogniskujący co ja myślę? ja tak to on znajduje sie dokładnie nad świątynią w bractwie (jak to ten kamień)A te zadanie to dostałeś od Yberiona(czy jakoś tak)?
Druid
Ilość postów: 394
Klasa: Druid
I znowu sie z tobą zgadzam Archol:)