I znowu sie z tobą zgadzam Archol:)
Zbroje i kamien ogniskujący ? - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Pierwszy kamień, ten od Y'beriona, znajduje się nad świątynią. Jak nie wierzysz to sam sprawdź, gdy będziesz w miejscu gdzie spotkałeś Nyrasa podejdź do brzegu skarpy i spójrz w dół
. W ten sposób zawsze wracałem do Y'beriona po tym zadaniu, po prostu skakałem i lądowałem w świątyni wykorzystując bug z bezpiecznym lądowaniem.
Jeśli chodzi o kamienie od Saturasa to są one w:
-krypcie pełnej szkieletów niedaleko nowego obozu
-starej wieży z harpiami pomiędzy starym obozem a sektą
-kanionie trolli, obok obozu bandytów
-starej wieży na płn-wch

Jeśli chodzi o kamienie od Saturasa to są one w:
-krypcie pełnej szkieletów niedaleko nowego obozu
-starej wieży z harpiami pomiędzy starym obozem a sektą
-kanionie trolli, obok obozu bandytów
-starej wieży na płn-wch
Użytkownik diego19 dnia Apr 5 2007, 10:46 AM napisał
Czy to ten kamień ogniskujący co ja myślę? ja tak to on znajduje sie dokładnie nad świątynią w bractwie (jak to ten kamień)A te zadanie to dostałeś od Yberiona(czy jakoś tak)?
[post="57363"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Kamień od Y'Beriona to pierwszy kamień, który trzeba zebrać w 2. rozdziale, a pozostałe 4 kamienie zbiera się w 4. rozdziale z polecenia Saturasa, tak więc jeśli został mu tylko 1 kamień do zebrania to na pewno nie jest to ten od Y'Beriona ale od Saturasa

Czy to ten kamień ogniskujący co ja myślę? ja tak to on znajduje sie dokładnie nad świątynią w bractwie (jak to ten kamień)A te zadanie to dostałeś od Yberiona(czy jakoś tak)?
Moze mu chodzilo o ten kamien z komiennego kregu on zdje sie byc najblizej terenu orkow.A co do inwestycji pkt. to tak jak reszta...w sile + dobry mieczyk-jazda na calego.A lepsza zbroje dostaniesz jak oddasz wszystkie kamienie,bedzie to bodajze....ciezka zbroja najemnika{nie jestem pewien,bo ostatni raz pierwsza czesc gry widzialem poltora roku temu}.
Użytkownik Donovan dnia Feb 16 2007, 03:57 PM napisał
ja też radze w punkty siły zainwestowac [ wtedy będziesz mmógł szybciej ich zabijac]
a tak pozatym to jaki kamien ogniskujący jest na teraenie orków?
czy to moja skleroza czy tobie sie cos pomyliło?

[post="54752"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
zgadzam sie bo chyba niema kamienia u orków
a inwestowac terz radził bym w siłe
Użytkownik Stefan dnia Feb 12 2007, 08:01 PM napisał
Kurde to nie wiem w co inwestować punkty, czy zbierac na kusze czy w siłę walic bo mam tylko 35siły.
To jaką moge dostać lepszą zbroje ?? gdzie i kiedy ??
[post="54393"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
ja też radze w punkty siły zainwestowac [ wtedy będziesz mmógł szybciej ich zabijac]

A co do zbroi to zdobędziesz nową w czwartym lub piątym rozdziale (nie pamiętam).
Moim zdaniem zainwestuj trochę punktów w siłę. Co do kuszy to nie bardzo je lubię wolę łuki szybciej się z nich strzela i wogóle...
Kurde to nie wiem w co inwestować punkty, czy zbierac na kusze czy w siłę walic bo mam tylko 35siły.
Z tego co wiem, to ciężkiej zbroi strażnika w ogóle nie da się zdobyć, a na tym etapie nie będziesz miał żadnej innej
Chyba że użyjesz kodów... Ale lepiej tego nie rób, popsujesz sobie w ten sposób zabawę 

Witam wszystkich, ostatnio zacząłem grać w gothica. Postanowiłem grać po kolei od I części i chciałem się was zapytać jak zdobyć jakąś dobrą zbroje?? Aktualnie muszę zebrać kamienie ogniskujące (został mi tylko jeden ten na terenie orków), ale dostaje straszne baty od nich mam 17lv i Zbroje Strażnika??
Czy wy mieliście lepsze zbroje na tym etapie gry ?? i jak zdobyć Ciężką Zbroje Strażnika albo jakąś lepszą ??
Czy wy mieliście lepsze zbroje na tym etapie gry ?? i jak zdobyć Ciężką Zbroje Strażnika albo jakąś lepszą ??