[GIII] Klucze do świątyni w mora sul i al shedim
Klucze do świątyni w Al Shedim:
Jeden klucz ma Saturas odda ci go bez zbędnych ceregieli.
Drugi ma Lares dostaniesz go jeśli przepędzisz orków z wykopalisk.
Trzy pozostałe są na terenie ruin Al Shedim.
Klucze do świątyni w Mora Sul:
1. Pierwszy klucz ma Gonzales dowódca Mora Sul sprzeda ci go za 10 tys. sztuk złota.
2. Kolejny klucz ma posiada Yussuf jest w tej samej oazie co paladyn Cruz.
3. Następny klucz posiada kupiec Ilja odda ci go jeśli przyniesiesz mu jakąś błyskotke z wykopalisk.
4. Przedostatni klucz ma najemnik Kirk przebywa w tawernie w Mora Sul.
5. Ostatni klucz ma Kalesch nadzorca wykopalisk odda ci swój klucz jeśli przynieśiesz mu pozostałe.
A oto mapa całego Varantu mam nadzieje że ci pomoże życze owocnych poszukiwań i miłej gry http://img168.imageshack.us/my.php?image=g3dr3ko8.jpg
Jeden klucz ma Saturas odda ci go bez zbędnych ceregieli.
Drugi ma Lares dostaniesz go jeśli przepędzisz orków z wykopalisk.
Trzy pozostałe są na terenie ruin Al Shedim.
Klucze do świątyni w Mora Sul:
1. Pierwszy klucz ma Gonzales dowódca Mora Sul sprzeda ci go za 10 tys. sztuk złota.
2. Kolejny klucz ma posiada Yussuf jest w tej samej oazie co paladyn Cruz.
3. Następny klucz posiada kupiec Ilja odda ci go jeśli przyniesiesz mu jakąś błyskotke z wykopalisk.
4. Przedostatni klucz ma najemnik Kirk przebywa w tawernie w Mora Sul.
5. Ostatni klucz ma Kalesch nadzorca wykopalisk odda ci swój klucz jeśli przynieśiesz mu pozostałe.
A oto mapa całego Varantu mam nadzieje że ci pomoże życze owocnych poszukiwań i miłej gry http://img168.imageshack.us/my.php?image=g3dr3ko8.jpg
Użytkownik Guest dnia Feb 9 2007, 02:40 PM napisał
dzięki naprawde mi pomogłes dzieki a ty juz przeszles gothic 3?
[post="54102"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Chyba 80% forumowiczów przeszła już grę
a tak wogóle to dopisujcie sie (ci co przeszli grę 1 lub kilka razy ) i (ci co jescze nie )
ja będe zdecydowanie tymi pierwszymi
Użytkownik diego19 dnia Feb 9 2007, 04:13 PM napisał
jakie zadania najlepiej wkonac na reputacje w mora sul do ostatniego pytania tez podajcie odpowiec jak mozecie:)
[post="54112"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
1-Alima 5%
2-towary z lago 5%
3-księżycowe ostrze 10%
4-1000zł 5%
dostajesz za to dużo repa dokładnej 25%
a czy zrobiłeś zadania??
1-strażnicy kaffu i od razu jego złoto to razem wychodzi 20%
2-handel artefaktami 5%
3-orkanarok[czy jakoś tak]? %nie pamiętam ile daje to zadanie rep. ale chyba nic nie daje
4-yusuff 5%
5-zadanie od kalesha z bestiami kręcącymi niedaleko obozu (chyba 5% lub 10%)
6-a tak poza tym czy zadanie od ramona (5 pucharów duszy dodaje reputację bo jakość nigdy nie chciało mi sie go wykonać)??
razem 60rep w najgorszym wypadku gdybym sie pomylił z tymi niektórymi zadaniami
+ walka na arenie powinno wyjść więcej niż 75 rep mam nadzieje że ci pomogłem
wrote by me
Użytkownik diego19 dnia Feb 9 2007, 06:41 PM napisał
tak pomogłes mi dzieki:)ale nadal nie wiem czy kirk to ten co w polaoke wciagna z rabusiemi (pisalem o tym w 5 poscie)ale dzieki za fatyge:)
[post="54145"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
tak często bywa że gdy sie odwrócimy i pójdziemy w inną stronę to ta osoba która miała nas prowadzić czeka już na miejscu. A tak poza tym to wcale nie trzeba za nim iść ja go pobiłem i zabrałem mu klucz zaraz po wyjściu z mora sul
Użytkownik diego19 dnia Feb 10 2007, 07:55 AM napisał
a wkturym miejscu on czekabo juz nie pamietam:( juz mi itak bardzo pomoglem popchnelem troche fabule napszut ale prosze jeszcze tylko oto zgury dzieki
[post="54167"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Wiem, że czasem robię błędy, ale jeśli aż takie to zabijcie mnie:)
Oto dowód dla tych, którzy uważają, że czepiam się ich, co do ortografii. Jak widać błędy nie przeszkadzają tylko mnie... - Med
Gość_Guest*
ale jak chce wlaczyc konsole to jakies takie czarne paski sie pojawiaja w konsoli i nic nie moge pisac:( moze ktos mi jakas porade da nie chodzi oto ze bym chcial kody na niesmiertelnosc bo nie chce z kodami grac tylko to by mi sie przydalo:) odp jak to zrobic (tak poza tematem łowca jak chce sprawdzic pisownie to nie moge)
No wiec idziesz do myxira [chyba tak sie nazywal niepamietam, tak czy inaczej inny mag obok saturasa] i on ci daje mape ruin a na mapie zaznaczone miejsce pobytu kluczy. 2 klucze juz masz wiec zapamietaj gdzie oni je znalezli, bo ja np szukalem 1 przez 30 minut a potem sie skaplem ze to stad mam 1 z kluczy od lestera
Klucze sa zaznaczone na mapie od Mixira,zgadza po jednym ma Saturas i Lester,pozostale sa w kufrach w miejscach zaznaczonych na mapie{minus 2 msc.}.Nie szukaj ich centralnie na znaku "x",bo sa zawsze niedaleko od zaznaczonego miejsca.Zawsze sa strzezone przez jakies potwory:Straznicy Swiatynni,Szkielety,Zombie,Mumie czy Gargulce.
Jak by ktos kogos lub czegos nie mogl znalesc prosze o to mapa bardzo szczegulowa i opisana
http://img246.imageshack.us/img246/8927/worldmapszg5.jpg
http://img246.imageshack.us/img246/8927/worldmapszg5.jpg