Mam taki problem mianowicie:jestem w Geldern i wykonuję zadania na reputację mam 74% i tylko jeden procęt mi brakuje do 75 a muszę mieć te 75% żeby Grok dal mi mapę wykopakisk.Wykonalem już misje z kopalniami ze szczawiem królewskim z tajemnicą kupca Mazina,zabilem Torna i Iwana i ze zuchwałym handlażem Hamilem i pokonalem wszystkich trzech gladiatorów.I mam te 74% podchodze do Samuela żeby dal mi jakieś zadanie więdz wybieram opcję(jeżeli można tak to nazwać )chcę się do was przyłączyć to daje mi misję żebym pszedł do kopalni i ją oczyścił oczysciłem i wszystkich mam na zielono(chodzi o to że mają zielone napisy nad glowami np.zwiadowca)a wcześniej mieli białe.To zanaczy że jestem teraz orkowym najemnikiem??A ja chcę być Asasynem!!
I mam taką proźbę może mi ktoś powiedzieć jeszcze o innych zadaniach na reputasję w Geldern oprucz tych powyżej rzecz jasna Aha i niewykonalem jednego zadania dla Nemroka mie przynioslem mu artefaktu z ruin na północy,bo nie mogę znaleść Więc prosze powiedzieć czy są jeszcze jakieś zadania na reputacją w Geldern.Z góry bardzo bardzo dziękuję
I mam taką proźbę może mi ktoś powiedzieć jeszcze o innych zadaniach na reputasję w Geldern oprucz tych powyżej rzecz jasna Aha i niewykonalem jednego zadania dla Nemroka mie przynioslem mu artefaktu z ruin na północy,bo nie mogę znaleść Więc prosze powiedzieć czy są jeszcze jakieś zadania na reputacją w Geldern.Z góry bardzo bardzo dziękuję