Centrum Oceny Avatarów
Bo splagiatowałeś go po N-manie Co do komentarza Gecona: Ogólnie, to celem przewodnim miał być płonący człowiek/coś podobnego do tego. Ogólnie chciałem, by coś się kręciło wokół Ignusa, do którego (podobno) mam podobną osobowość Zastanawiałem się jeszcze nad tym: http://img820.imagesh...alartyyyyy.jpg), ale ogólnie wolałem ten. Tamtym (może) posłużę się w przyszłości
To część angielskiej propagandy anty papierosowej, gdzie nie chodzi o palenie się (ogólne, w sensie, że się jarasz, podpalił się ktoś), tylko o cytując: "You can buy it.. easy. It will Burn you.. slowly" Tłumaczyć nie będzie, bo mi się nie chce - jest to tak banalne, że każdy chyba to zrozumie
Ten drugi, oczywiście, że doskonale pasowałby, ale pod jednym warunkiem, a mianowicie pod kontekstem zmodyfikowania go, typu: Kontrast, kolory, do tego dochodzą texturki, które dobrze współgrają ze sobą rzecz jasna Jeżeli potrzebowałbyś pomocy przy tym, to śmiało pisz do mnie, ale to już od ciebie zależy jaki sobie wybierzesz. Osobiście podoba mi się twój obecny, mała subiektywna opinia.
A ktoś mojego oceni ?
A ktoś mojego oceni ?
No troszeczkę światełko zasłania, ale jakoś spodobał mi się oryginalny obrazek i pokombinowałem z nim co nieco.
"Digital Painting" - Sporo obrazów z tego terminu jest w klimacie fantasy, znajdują się w tle między innymi jakieś palmy, drzewka, liście, dlatego moim zdaniem doskonale wzoruje się na tej tematyce.
"Digital Painting" - Sporo obrazów z tego terminu jest w klimacie fantasy, znajdują się w tle między innymi jakieś palmy, drzewka, liście, dlatego moim zdaniem doskonale wzoruje się na tej tematyce.
Użytkownik Gecon dnia wtorek, 7 września 2010, 18:57 napisał
Ten drugi, oczywiście, że doskonale pasowałby, ale pod jednym warunkiem, a mianowicie pod kontekstem zmodyfikowania go, typu: Kontrast, kolory, do tego dochodzą texturki, które dobrze współgrają ze sobą rzecz jasna Jeżeli potrzebowałbyś pomocy przy tym, to śmiało pisz do mnie, ale to już od ciebie zależy jaki sobie wybierzesz. Osobiście podoba mi się twój obecny, mała subiektywna opinia.
A ktoś mojego oceni ?
A ktoś mojego oceni ?
Ramki brak! Nie ma gekona.
Zgadzam się z Ati, ale jednak wolałem twój poprzedni avatar Lionel .Ati twój avek też mi się podoba