Centrum Oceny Avatarów
Cytat
Tak, to jest Medivh z W3, scena: kiedy odchodził z pałacu króla Terenasa w trakcie narady w sprawie wojny.
No jasne. A może jeszcze wróble i gołębie. O patrz tam w rogu siedzi zając :wink: Gwoli wytłumaczenia na avku Rince'a jest Artas (i zdaje mi sie, że jest to scena jak wchodzi do pałacu żeby zarąbać ojca, ale mogę się mylić bo dawno nie grałem) . Medivha nie było w grze W3. O ile dobrze pamiętam w żadnej części gry go nie było. Nawet nie był wspomniany w W3 a to jest już szczyt Jedyne kogo wyłapałem to jak druid (ten od Elfów) mówi do smoka: Giń plugawy pomiocie Skrzydła Śmierci. Więc jakieś nawiązanie książki do gry jest A tak żeby nie robić off-topu.
Atis - ten nowy avek jest mały i jakiś taki nijaki. Parę avków temu był lepszy
Jakób - avek fajny - mroczny i fajne kolory ma. Zespołu szczerze mówiąc nie słyszałem, ale po okładce na płycie może być fajny Ale nie ocenia się zespołu po okładce na płytę...
Carmelo - jakoś jak czytałem sobie po filmie po raz któryś Tolkiena, Aragorna nie mogłem sobie wyobrazić inaczej niż Viga Mortensena...
Feanor - błędny rycerz na wierzchowcu w złotej poświacie Cudo.
No i Atis nie posłuchała wujka Rince'a, ale może i dobrze , bo ten avatarek jest jeszcze bardziej przyjazny moim oczom niż wilczek (już kiedyś był, prawda?). Przy tym chyba już zostaniemy, co Atis ?
Jesli chodzi o Deunan, to powiem szczerze, że poprzednie były dla mnie jakieś lepsze (a co wiecej każdy kolejny był ciekawszy). Ten jest jakis taki niewyraźny i Twoja postać kojarzyła juz mi się raczej z Deunan właśnie . Osobiście najbardziej z Twoich avków podobał mi się ten, gdzie Deunan patrzyła takim niespokojnym, zdawałoby się prześwietlającym mnie wzrokiem z lekko pochylona głową ku dołowi. Ten avek miał coś takiego jak Mona Lisa. Gdzie bym nie usiadł, zdawało mi się, że patrzy na mnie .
Jeśli chodzi o Ola, to chwała Ci chłopie za zmianę. Tamtego typa jakoś nie mogłem zdzierżyć, a ten od razu przypadł mi do gustu . Szczególnie dobrze wygląda na skinie Game Exe .
Ktoś jeszcze zmieniał avka?
Niedługo napisze tu moje opinie o avkach nowych dla mnie forumowiczów... Niech no tylko sie trzoszeczkę poprzyglądam. Szykujcie się na słowa krytyki .
Jesli chodzi o Deunan, to powiem szczerze, że poprzednie były dla mnie jakieś lepsze (a co wiecej każdy kolejny był ciekawszy). Ten jest jakis taki niewyraźny i Twoja postać kojarzyła juz mi się raczej z Deunan właśnie . Osobiście najbardziej z Twoich avków podobał mi się ten, gdzie Deunan patrzyła takim niespokojnym, zdawałoby się prześwietlającym mnie wzrokiem z lekko pochylona głową ku dołowi. Ten avek miał coś takiego jak Mona Lisa. Gdzie bym nie usiadł, zdawało mi się, że patrzy na mnie .
Jeśli chodzi o Ola, to chwała Ci chłopie za zmianę. Tamtego typa jakoś nie mogłem zdzierżyć, a ten od razu przypadł mi do gustu . Szczególnie dobrze wygląda na skinie Game Exe .
Ktoś jeszcze zmieniał avka?
Niedługo napisze tu moje opinie o avkach nowych dla mnie forumowiczów... Niech no tylko sie trzoszeczkę poprzyglądam. Szykujcie się na słowa krytyki .
Rince, tamten był chwilowo, robiłam porządki na lycosie i poppodmieniały mi się pliki. No ale już wróciłam
btw, to też była Deunan Rysowana przez autora.
i to też ona Zależy jak się Masamune spodoba
Olo - powiem to jak jeden z bohaterów Losuxa - Niezły hardkor. Ale ja tego pana i jego tworczości nie lubię.
Niemniej jednak grafika udana.
btw, to też była Deunan Rysowana przez autora.
i to też ona Zależy jak się Masamune spodoba
Olo - powiem to jak jeden z bohaterów Losuxa - Niezły hardkor. Ale ja tego pana i jego tworczości nie lubię.
Niemniej jednak grafika udana.