Centrum Oceny Avatarów
Sorka Cou, temat odwiedziłem zaledwie kilka razy, a widzę, że pytałeś o mojego avka. Nie, to nie odcięcie się od Fae - po prostu mi się spodobał, a poprzednim trochę się już znudziłem. Owszem, byłem przywiązany do Fae, ale żeby tak od razu wywalać starego avka po odejściu? To przecież głupie.
Szukałem czegoś wyrazistego, o żywych kolorach, czegoś, na co spojrzę i pomyślę sobie "Tak, to byłby niezły materiał na avka...". No i znalazłem dwie grafiki, wygrała ta obecna. Czy się utożsamiam? Teraz już tak.
A że od jakiegoś czasu odchodzę w erpegach od machających mieczami i innym żelastwem mięśniaków, a skłaniam się bardziej ku magii, to już inna bajka. Stąd też taka, a nie inna klasa postaci tu na forum.
Szukałem czegoś wyrazistego, o żywych kolorach, czegoś, na co spojrzę i pomyślę sobie "Tak, to byłby niezły materiał na avka...". No i znalazłem dwie grafiki, wygrała ta obecna. Czy się utożsamiam? Teraz już tak.
A że od jakiegoś czasu odchodzę w erpegach od machających mieczami i innym żelastwem mięśniaków, a skłaniam się bardziej ku magii, to już inna bajka. Stąd też taka, a nie inna klasa postaci tu na forum.
Hę? A to dlaczego? Ja tam lubię Clooneya i jego skrzywione poczucie humoru. Choć przyznać trzeba, że ostatnio chyba się wypalił (albo to wiek daje o sobie znać).