Drzewiak, o to chodzi. Piekielny Czart zjada takich jak ty na drugie śniadanie, albo jako snacka podczas zabijania n00bów w WoW'ie. Pozatym, Altair wymiata.
Pierwszy raz zaglądam do tego tematu i pachnie mi nabijaniem postów z daleka Życzliwie zapytam, co szanowi sądzą o moim avatarze, który mam od niepamiętnych czasów. Co prawda były też dwa inne, jeden przedstawiający etykietę mustaka oraz inny, o którym już zapomniałem (?). Uprzedzając pytania: lubię mroczne elfy. Oczywiście nigdy na Faerunie nie grałem drowem - nie lubię dyskusji o podaniu, bo jak nie znajdzie się jakiś nerd zarzucający mnie niepotrzebnymi pytaniami, to Rang pchnięty sadystycznym impulsem zamknie temat i odrzuci, dlatego, że tak. Mimo to uważam, że znam się na mroczniakach na tyle, żeby z powodzeniem pokierować żyjącym już od pewnego czasu swoim życiem Valasem Despaną
Jak coś to się w paincie kapturek rozciągnie . Dobrze, że do avka się przyzwycziłeś (choć ja uważam, że sygnatura jest bardziej intrygująca) - przynajmniej Ci się po nocach nie będzie śnił .
Powiem ci Tokarze, że pudło o wiele kilometrów. Owszem, panowie z Destination Games wykorzystali ten symbol jako logo dla swojego produktu. I prawdą jest też, że to z ich jednej grafiki sobie go wziąłem, bo został ładnie wykonany.
I offtopicową prawdą jest to, że lubię gry NCSoftu