Centrum Oceny Avatarów

Celowo go rozjaśniłem, bo był wybitnie ciemny. Popracuję nad nim w wolnej chwili. Może jasny avek dla odwrócenia uwagi od ciemnego charakteru ?
Znalazłem jedyne źródło i cel wszelkiej racji
Odpowiedz
Dabu, a wiesz ty chłopczyku co to są drowy?
Odpowiedz
Enether, a wiesz ty chłopczyku, że mam podręczniki D&D i wszystkie (poza P:T) RPG'i oparte na tym systemie na półce?
Odpowiedz
Pff... A ty wiesz że ja mam Podręczniki Podstawowe, Przewodnik po FR i Podręcznik Przygód Epickich na półce i do tego w cholerę literatury FR?

A avek Cou jest bardzo ładny
Odpowiedz
Pfff... A ty wiesz, że ja nie lubię Forgotten Realms? XD
Odpowiedz
Pff... Miłośnik Greyhawka ;/
Odpowiedz
Wolę Greyhawk. W FR jest za duże nastawienie na walkę. A ja tego nie lubię. : )
Odpowiedz
Jak dzieci się przekrzykują... XD
A ja mam tylko jeden podręcznik, który kupiłam sobie tylko i wyłącznie dla ładnych ilustracji i co mi zrobicie? XD
Odpowiedz
Jak ten spam będzie się tak ciągnął, to uwierz, że możemy zrobić dużo... (tu powinien być demoniczny śmiech, ale obcięli nam budżet, bo cała kasa poszła na wozy ; /).

Cou ma całkiem niezły avek, natomiast u Dabu wolałem ten poprzedni

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
Twój avek Medivh wygląda jak na demona przystało, ogólnie mi się podoba

A ty Dabu dobrze byś zrobił, gdybyś w końcu otworzył jeden ze swoich podręczników do D&D

Odpowiedz
A może zrobimy sondę, kto najczęściej zmienia avki, hę? Ten Meda pamiętam od prawie zawsze, Nazin zmienił swego całkiem niedawno, Ekh również... Ja swojego mam bodajże od dwóch latek...
He is worried about what may happen when he passes on. So am I, but it is something I shall not dwell upon. I shall love him because he is deserving of my love, not because he saved me, not because he is human, not because he is a Hero of Neverwinter. No, I love him for the man he is.

lady Aribeth de Tylmarande

Odpowiedz
Ty też mi się Hawk kojarzysz już tylko z tym avkiem Chociaż w zamierzchłych czasach, kiedy tu jeszcze nienazwane Królestwo stało, był taki jeden... paladyna przedstawiał... z żółtaczką... Hiehie

Za to najlepszy avatar to i tak chyba miał imć Godman Darknell

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
Hawkwood, a tak w ogóle to kto jest na tym avie? Generalnie wygląda ładnie.

Sosna - też bardzo ładny av. Fajnie wygląda.

Cytat

A ty Dabu dobrze byś zrobił, gdybyś w końcu otworzył jeden ze swoich podręczników do D&D tongue.gif

Co masz na myśli?
Odpowiedz
Że nie odróżniasz drowa od nieopalonego ślepca

Odpowiedz

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik Dabu dnia pon, 24 mar 2008 - 20:48 napisał

Hawkwood, a tak w ogóle to kto jest na tym avie?

Spytaj się Atis... Jerum, jerum... jeszcze są ludziska, którzy pamiętają Królestwo? Tjaaa... paladyn z żółtaczką... kto to wtedy wymyślił, hę? Pewnie nasza Atis słodka!
He is worried about what may happen when he passes on. So am I, but it is something I shall not dwell upon. I shall love him because he is deserving of my love, not because he saved me, not because he is human, not because he is a Hero of Neverwinter. No, I love him for the man he is.

lady Aribeth de Tylmarande

Odpowiedz
To była Olcia, pamiętam to, ależ ten paladyn był paskudny XD...
A na avie Hawka jest Hugh Jackman z mieczem. O. I wygląda bardzo imćmie... znaczy fajnie :3.
Odpowiedz
Ja jeszcze powiem swoich kilka słów o avatarze Couruna. Nie wiem czemu, ale gdy pierwszy raz zobaczyłem tego drowa, skojarzyło mi sie to z... małpą. Taką włochatą, skaczącą po drzewach, robiąca "Uuk uuk" i zjadająca z apetytem banany. To było pierwsze wrażenie.

Ten elf wygląda, jak gdyby miał wielkie wory pod oczami. Wygląda prawie jak większość biol-chemu w klasie maturalnej. A tak poza tym, to jest on czy ona? Ciężko stwierdzić na pierwszy rzut oka. Z resztą, u elfów nigdy nie wiadomo z czym ma się do czynienia, dopóki się ich nie rozbierze
Odpowiedz
A ja z każdym nowym avatarem Ekhteliona mam coraz większą ochotę zapytać, czy interesuje się szamanizmem o_O
Odpowiedz
← Użytkownicy

Centrum Oceny Avatarów - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...