Centrum Oceny Avatarów

Hmm...Av Jeźdźca Apokalipsy przypomina mi jakiegoś robota rodem z power rangers

Atis wolałem jak miałaś "futurystycznych żołnierzy"-już sie przyzwyczaiłem
Odpowiedz
E, tam. Atis jest teraz ładniejsza i sprawia większe wyobrażenie kobiety. XD
Odpowiedz
O Mystro... cóż ty masz w avku i sygnie Dabu??? Help... WTF is it?

Btw: Jeździec, wstaw sobie Smokozorda
Odpowiedz
To jest ten... I-Ninja, który odzwierciedla charakter Dabu.
Odpowiedz
Wujek Cou ma fajnego avka
Odpowiedz
Właśnie. Poznajcie I-Ninję. Ninję, który będzie u mnie przez dłuższy czas, bo jak stwierdził Ammon - odzwierciedla mój charakter. XD Tadam! XD

I nie mówicie mi tylko, że Alphonose był lepszy. XD
Odpowiedz

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik Dabu dnia pon, 24 mar 2008 - 09:38 napisał

Skąd wiedziałeś?
<żart>
Odpowiedz

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik Dabu dnia pon, 24 mar 2008 - 09:38 napisał

Właśnie. Poznajcie I-Ninję. Ninję, który będzie u mnie przez dłuższy czas, bo jak stwierdził Ammon - odzwierciedla mój charakter. XD Tadam! XD

Tylko ta klasa na forum - "rzemieślnik" - czyżbyś w końcu się ujawnił?
Odpowiedz
Ty też mi na kapłankę nie wyglądasz.
Odpowiedz
Wyznaję Sune, więc zajrzyj do informacji o jej kapłankach
Odpowiedz

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik Miveda dnia pon, 24 mar 2008 - 10:29 napisał

Wyznaję Sune

No, no... Dobrze, że nie Sharess
He is worried about what may happen when he passes on. So am I, but it is something I shall not dwell upon. I shall love him because he is deserving of my love, not because he saved me, not because he is human, not because he is a Hero of Neverwinter. No, I love him for the man he is.

lady Aribeth de Tylmarande

Odpowiedz
Zbyt łagodny i wesoły avatar jak na to forum, ale ogólnie jest dobry

Odpowiedz

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik Atis dnia pon, 24 mar 2008 - 11:34 napisał

A więc Sune to fajna bogini...?

No pewnie. A kler Ognistowłosej Pani winien odznaczać się niepospolitym pięknem i wdziękiem. Odsyłam zresztą do oficjalnego poradnika pt. "Wyznania i panteony".
He is worried about what may happen when he passes on. So am I, but it is something I shall not dwell upon. I shall love him because he is deserving of my love, not because he saved me, not because he is human, not because he is a Hero of Neverwinter. No, I love him for the man he is.

lady Aribeth de Tylmarande

Odpowiedz

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik Taramelion dnia czw, 20 mar 2008 - 21:24 napisał

Jo... bo wąsów nie ma! MajoreQ się po prostu nie znasz!!!! ;p

Nie mów tak, bo ostatnio znalazłem w intersieci jednego MajereQ'a xD
Odpowiedz
Courun... Twój av wygląda tak, jakby gościu na nim leżał na słońcu przez miesiąc i jeszcze od niego oślepł. xD Takie mam dziwne skojarzenia. XD Ale generalnie ładny.
Odpowiedz
← Użytkownicy

Centrum Oceny Avatarów - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...