Centrum Oceny Avatarów

Oż ja Wam dam. Przez Was pan Smith pójdzie na bruk, a zastąpi go nowy heros.
Dajcie mi parę minutek.
Odpowiedz
Przypomina mi się sytuacja z moim Alphonose'm...
Odpowiedz
Dabu, przepraszam, co to miało znaczyć XD? Nie ma żadnej "bejb", która jest na tyle hardkorowa by skończyć u mknie w avku. Wszystkie mają zbyt duże biusty jak dla mnie. Co poradzę, że faceci w futurystycznych strojach/kombinezonach/zbrojach mnie "jarają"...?
Pozatym, Fable rulz. Tylko właśnie ten hero promujący 2-kę jakoś mi za bardzo do gustu nie przypadł...
Odpowiedz

Cytat

Pozatym, Fable rulz. Tylko właśnie ten hero promujący 2-kę jakoś mi za bardzo do gustu nie przypadł...

Nie jest zły... Miał takiego fajnego psa, ale ten już się nie zmieścił. XD

Cytat

Co poradzę, że faceci w futurystycznych strojach/kombinezonach/zbrojach mnie "jarają"...?

Sprawić sobie taki. XD Będzie odzwierciedlał twój charakter podczas chodzenia po mieście. XD
Odpowiedz
Jak dokupisz mi do stroju shotgun'a to będzie dopiero rozpierducha.
Pies z tego arta był właśnie najfajniejszy.
Odpowiedz
Shotgun nie pasuje do futurystycznego kombinezony. : P Co najmniej jakiegoś miniguna. xD

Od psa wolałbym kota.
Odpowiedz
"Dabu"... Taka fajna czcionka z Soul Rivera.
Odpowiedz

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik Dabu dnia wto, 18 mar 2008 - 16:46 napisał

"Dabu"... Taka fajna czcionka z Soul Rivera.

Może i fajna, ale wybitne nieczytelna.

EDIT

A Mil... znaczy Ammon zmienił avatar.
Odpowiedz
Tfu przedtem miałem maga. A teraz. Chuck Norris!!! ;D
Czy ktoś ma jeszcze jakieś "ale"?
Odpowiedz
Kto ja? Proszę tylko nie mówcie że to jest nieczytelne.

Edit:
*po przejrzeniu każdego MB obrazów na dysku twardym i ze łzami w oczach* Wszystko co mam jest "nieprzejrzyste i rozmyte. Każdy diabelny obrazek. *następnie wyciąga rękę i mówi* Czy zrobi ktoś dla mnie "nierozmytego i przejrzystego" avatara?
Odpowiedz
Atis, co to za słodziutka dzieweczka w Twym avku, hę?
He is worried about what may happen when he passes on. So am I, but it is something I shall not dwell upon. I shall love him because he is deserving of my love, not because he saved me, not because he is human, not because he is a Hero of Neverwinter. No, I love him for the man he is.

lady Aribeth de Tylmarande

Odpowiedz
Prawda że urocza? Nareszcie odmiana od futurystycznych żołnierzy.
Odpowiedz

Cytat

Kup sobie okulary może?

Może i jestem krótkowidzem, ale monitor jest wystarczająco blisko.
Odpowiedz
Ekh, widziałeś, bo już kiedyś miałam ją już w avie.
Macie coś paskudy do futurystycznych żołnierzy? XD
A panna w avie to Human Sorceress z concept arta towarzyszącego Chronicle 3 albo 4 (nie pamiętam już) z Lineage 2
Odpowiedz
← Użytkownicy

Centrum Oceny Avatarów - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...