Dajcie mi parę minutek.
Centrum Oceny Avatarów
Dabu, przepraszam, co to miało znaczyć XD? Nie ma żadnej "bejb", która jest na tyle hardkorowa by skończyć u mknie w avku. Wszystkie mają zbyt duże biusty jak dla mnie. Co poradzę, że faceci w futurystycznych strojach/kombinezonach/zbrojach mnie "jarają"...?
Pozatym, Fable rulz. Tylko właśnie ten hero promujący 2-kę jakoś mi za bardzo do gustu nie przypadł...
Pozatym, Fable rulz. Tylko właśnie ten hero promujący 2-kę jakoś mi za bardzo do gustu nie przypadł...
Cytat
Nie jest zły... Miał takiego fajnego psa, ale ten już się nie zmieścił. XD
Cytat
Co poradzę, że faceci w futurystycznych strojach/kombinezonach/zbrojach mnie "jarają"...?
Sprawić sobie taki. XD Będzie odzwierciedlał twój charakter podczas chodzenia po mieście. XD
Kto ja? Proszę tylko nie mówcie że to jest nieczytelne.
Edit:
*po przejrzeniu każdego MB obrazów na dysku twardym i ze łzami w oczach* Wszystko co mam jest "nieprzejrzyste i rozmyte. Każdy diabelny obrazek. *następnie wyciąga rękę i mówi* Czy zrobi ktoś dla mnie "nierozmytego i przejrzystego" avatara?
Edit:
*po przejrzeniu każdego MB obrazów na dysku twardym i ze łzami w oczach* Wszystko co mam jest "nieprzejrzyste i rozmyte. Każdy diabelny obrazek. *następnie wyciąga rękę i mówi* Czy zrobi ktoś dla mnie "nierozmytego i przejrzystego" avatara?