Centrum Oceny Avatarów
Arigatou, VL
Mnie też się podoba. Tylko Atis znowu coś się czepia. Bo mam lepszy? ' A poza tym jestem wielbicielem psychodelicznych avków. Łosz, ileż tego kiedyś znalazłem na pewnym forum! (ten avek pochodzi jednak z innego źródła - gdyby Joan się dowiedziała skąd, to po mnie )
Mnie też się podoba. Tylko Atis znowu coś się czepia. Bo mam lepszy? ' A poza tym jestem wielbicielem psychodelicznych avków. Łosz, ileż tego kiedyś znalazłem na pewnym forum! (ten avek pochodzi jednak z innego źródła - gdyby Joan się dowiedziała skąd, to po mnie )
Użytkownik Finkregh dnia Jul 7 2006, 08:35 PM napisał
A ja aktualnie poszukuję czegoś w zamian, i tak ciągle nic -.- Znacie jakąś duża, niekoniecznie polską stronę oferującą avki pochodzące z anime?
[post="45964"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
http://www.avatarsland.com/free_avatars.php?file2=avatars
Tja... Ven, daj mi kasę na Photoshopa/Dreamweavera, i miech na poduczenie się, to sobie avek zrobię :]
I nie chodzi o to, żeby avka zrobić samemu (co innego wycinanie, co innego robienie, pamiętajmy), ale o to, żeby znaleźć coś wyjątkowego, pasującego do nas
Tak jak misio. Znajdź mi kogokolwiek, kto - nie skopiowawszy tego avka z tego forum, bądź z innego, na jakim go używam - będzie miał takiego samego.
I nie chodzi o to, żeby avka zrobić samemu (co innego wycinanie, co innego robienie, pamiętajmy), ale o to, żeby znaleźć coś wyjątkowego, pasującego do nas
Tak jak misio. Znajdź mi kogokolwiek, kto - nie skopiowawszy tego avka z tego forum, bądź z innego, na jakim go używam - będzie miał takiego samego.
Cytat
Moim zdaniem ustawienie jakiegoś avatara ze stronki to jakby ubrać czyjeś skarpetki. Avatar powinno się zrobić samemu, a e stronki to są dlatych co nie umieją wyciąć fragmętu z np. tapety
Cytat
Nie chodziło mi o namalowanie confused.gif lecz o zmodyfikowanie. Bo każdy jeden może sobie wrzucić gotowy avek na forum. Sztuka w tym żeby nie było takiego drugiego. O!
Według mnie i tu, i tu, że tak brzydko powiem, "żerujesz" na cudzej twórczości. Czyli ubierasz te cudze skarpetki i robisz w nich np. dziurę bo to teraz jest "w modzie". Z resztą nie każdy ma także talent i czas do majstrowania w photoshopie bądź innym programie graficznym i stronki są właśnie dla takich osób. Pomijając już, że wklejenie podpisu pod avatar, to rzeczywiście "znaczna" modyfikacja i obrazek bardzo różni się od pierwowzoru :-/