Centrum Oceny Avatarów

Hehe, no racja. Mogłby być większy

Jakób - O_o Wracaj do krzyżowca albo ukatrupię :mrgreen: a tak na serio to screen z Morka (strzelam)?

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
To nie Morrek tylko Krasnolud z Lineage 2:] Co do wyczerpywania się tematu to jakbym zmienił ava to zaraz by się na chwile odżywił...Ale tego nie będzie:]

Tokar ciekawi mnie, czy zmienisz ava kiedy będzie jakiś kolejny super hit czy już Bruce The Twardziel zostanie na jeszcze dłużej?:]
Jestem Wampirem.
Jestem jedynym istniejącym Bogiem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz

Cytat

Tokar ciekawi mnie, czy zmienisz ava kiedy będzie jakiś kolejny super hit czy już Bruce The Twardziel zostanie na jeszcze dłużej?:]

Oj dłużej. dłużej........ Przywiązałem się do niego i zostanie tu jeszcze jakiś czas(oglądaliście ostatnio "Osaczonego" ? Kicha :O ).. Obecnie szukam sygnatury, bo jak widzicie nie mam i jest lipa ;p Czuje się taki pusty w środku ;(
Odpowiedz
Med, co ty się do tych digimonów przywaliłeś, ten smoczek to nie digiomon. To jest zwykły smok. Znalazłam tego arta na DA....
Odpowiedz
Smok czy digimon...narysowane podobną krechą

Cytat

To nie Morrek tylko Krasnolud z Lineage 2:]

Mówilem, że strzelam A w L2 nie grałem i dlatego takie pudło :]

Tokar - nie zmieniaj, nie zmieniaj, bo się przyzwyczailiśmy do niego :mrgreen:

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
CHOCOBO RULE THE WORLD! >3

Deunan, co ty na to?
Odpowiedz
nie wiezdzajcie tak na beidna joan (*odpala traktor xD* )

ve. jaka kura to ten nooo strus jest;]
To pay the price of being hell bound...
Odpowiedz
Ale dziwna kura:] Takiej jeszcze nie widziałem...Ciekawe czy dobra by bylo na rosół...:]
Jestem Wampirem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
Ja na to jak... nie na te forum, ale choco to zawsze choco...
@VL - wprawdzie Chocobo służą jako środek transportu, ale "słyszałam", ze hodowane są również dla jaj i mięsa.
*

*
So Deunan wears a Prada and Briareos does a John Woo... Shirow save us...!
Odpowiedz
Oj wy to się nie znacie, Chocobo rządzi! XD

Choco?
Odpowiedz
Atis: a mi sie srednio podoba ten avek, a czemu? Sam nie wiem moze to nie jest w moim ,,stajlu"

Tokar: mi takze sie srednio podobal Osaczony moze dlatego ze mial bardzo oklepana fabule

@CHOCOBO:a co to jest?
...i że nikt nie może kupić ni sprzedać,
kto nie ma znamienia-
imienia Bestii
lub liczby jej imienia.
Tu jest [potrzebna] mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego : sześćset sześćdziesiąt sześć.
Odpowiedz
z tego co rozumiem chocobo to jest wlasnie ta kura-strus w avku atis...
To pay the price of being hell bound...
Odpowiedz
Dobre pytanie, otóż Chocobo to....to....to....Deunan, może mała pomoc, co? '......

Mogę zawsze sobie ava zmienić, jeśli w oczy razi ta biel....
Odpowiedz
Kurczaki to ja lubię w rosole albo na patelni :twist: (czyli avek średni )

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
No, wreszcie jakaś osoba, która mówi do rzeczy Kurczaki są przeznaczone do jedzenia, a nie na avki A mówiąc serio, to i tak kiepski. Co do moich upodobań, patrz wyżej^^.
Ash nazg durbatulűk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulűk agh burzum-ishi krimpatul.

Odpowiedz
Daj gołą laskę do avka to napewno męskiej publiczności się spodoba i sprawa zamknięta ;p A według mnie avek o wiele lepszy niż poprzednie więc tak trzymaj
Odpowiedz
A ja mam cos dla Was:] Ta STRONA zawiera ponad 100 avów w świecie fantasty. Używanie jak najbardziej legalne. Co prawda to nie moje ale pewnego kolesia z innego forum. Opublikował je i zachęca do skorzystania. Może ktoś z was skorzysta:]
Jestem Wampirem.
Odpowiedz
Jak dla mnie strona niezbyt ciekawa, ale to tylko moje zdanie.

Ja zaś polecam DeviantArt. Każdy napewno zna. Server ogólnoświatowy więc nie ma wątpliwości. Mnóstwo świetnych artystów i ich jakże genialnych prac. Wystarczy poszperać (a jest w czym). Swoją drogą, to niektóre avy z naszej forumowej galerii zostały wykonane właśnie z grafik pochodzących z DA, dobrze mówię?
Odpowiedz
eeee jesli z niego korzystasz to watpie ze jest taki genialny(chodzi mi o to co widze w twych avkach i sygach)...
...i że nikt nie może kupić ni sprzedać,
kto nie ma znamienia-
imienia Bestii
lub liczby jej imienia.
Tu jest [potrzebna] mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego : sześćset sześćdziesiąt sześć.
Odpowiedz
Mam swoje konto na DA, ukryć się nie da. Ale muszę powiedzieć, że mój av to po prostu "przycięta" oficjalna grafika do FF7. Spodobała mi się i tyle. A co do samego siga, to wpisałam w googlach "chocobo" i wyskoczył mi taki obrazek. O to, że tobie Olo to się nie podoba to już kwestia gustu, więc nie sądź za wszystkich.
Odpowiedz
← Użytkownicy

Centrum Oceny Avatarów - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...