To nie Morrek tylko Krasnolud z Lineage 2:] Co do wyczerpywania się tematu to jakbym zmienił ava to zaraz by się na chwile odżywił...Ale tego nie będzie:]
Tokar ciekawi mnie, czy zmienisz ava kiedy będzie jakiś kolejny super hit czy już Bruce The Twardziel zostanie na jeszcze dłużej?:]
Tokar ciekawi mnie, czy zmienisz ava kiedy będzie jakiś kolejny super hit czy już Bruce The Twardziel zostanie na jeszcze dłużej?:]
Oj dłużej. dłużej........ Przywiązałem się do niego i zostanie tu jeszcze jakiś czas(oglądaliście ostatnio "Osaczonego" ? Kicha :O ).. Obecnie szukam sygnatury, bo jak widzicie nie mam i jest lipa ;p Czuje się taki pusty w środku ;(
Ja na to jak... nie na te forum, ale choco to zawsze choco...
@VL - wprawdzie Chocobo służą jako środek transportu, ale "słyszałam", ze hodowane są również dla jaj i mięsa.
No, wreszcie jakaś osoba, która mówi do rzeczy Kurczaki są przeznaczone do jedzenia, a nie na avki A mówiąc serio, to i tak kiepski. Co do moich upodobań, patrz wyżej^^.
Daj gołą laskę do avka to napewno męskiej publiczności się spodoba i sprawa zamknięta ;p A według mnie avek o wiele lepszy niż poprzednie więc tak trzymaj
A ja mam cos dla Was:] Ta STRONA zawiera ponad 100 avów w świecie fantasty. Używanie jak najbardziej legalne. Co prawda to nie moje ale pewnego kolesia z innego forum. Opublikował je i zachęca do skorzystania. Może ktoś z was skorzysta:]
Jak dla mnie strona niezbyt ciekawa, ale to tylko moje zdanie.
Ja zaś polecam DeviantArt. Każdy napewno zna. Server ogólnoświatowy więc nie ma wątpliwości. Mnóstwo świetnych artystów i ich jakże genialnych prac. Wystarczy poszperać (a jest w czym). Swoją drogą, to niektóre avy z naszej forumowej galerii zostały wykonane właśnie z grafik pochodzących z DA, dobrze mówię?
Mam swoje konto na DA, ukryć się nie da. Ale muszę powiedzieć, że mój av to po prostu "przycięta" oficjalna grafika do FF7. Spodobała mi się i tyle. A co do samego siga, to wpisałam w googlach "chocobo" i wyskoczył mi taki obrazek. O to, że tobie Olo to się nie podoba to już kwestia gustu, więc nie sądź za wszystkich.