Jakób - O_o Wracaj do krzyżowca albo ukatrupię :mrgreen: a tak na serio to screen z Morka (strzelam)?
Centrum Oceny Avatarów
To nie Morrek tylko Krasnolud z Lineage 2:] Co do wyczerpywania się tematu to jakbym zmienił ava to zaraz by się na chwile odżywił...Ale tego nie będzie:]
Tokar ciekawi mnie, czy zmienisz ava kiedy będzie jakiś kolejny super hit czy już Bruce The Twardziel zostanie na jeszcze dłużej?:]
Tokar ciekawi mnie, czy zmienisz ava kiedy będzie jakiś kolejny super hit czy już Bruce The Twardziel zostanie na jeszcze dłużej?:]
Cytat
Oj dłużej. dłużej........ Przywiązałem się do niego i zostanie tu jeszcze jakiś czas(oglądaliście ostatnio "Osaczonego" ? Kicha :O ).. Obecnie szukam sygnatury, bo jak widzicie nie mam i jest lipa ;p Czuje się taki pusty w środku ;(
Jak dla mnie strona niezbyt ciekawa, ale to tylko moje zdanie.
Ja zaś polecam DeviantArt. Każdy napewno zna. Server ogólnoświatowy więc nie ma wątpliwości. Mnóstwo świetnych artystów i ich jakże genialnych prac. Wystarczy poszperać (a jest w czym). Swoją drogą, to niektóre avy z naszej forumowej galerii zostały wykonane właśnie z grafik pochodzących z DA, dobrze mówię?
Ja zaś polecam DeviantArt. Każdy napewno zna. Server ogólnoświatowy więc nie ma wątpliwości. Mnóstwo świetnych artystów i ich jakże genialnych prac. Wystarczy poszperać (a jest w czym). Swoją drogą, to niektóre avy z naszej forumowej galerii zostały wykonane właśnie z grafik pochodzących z DA, dobrze mówię?
Mam swoje konto na DA, ukryć się nie da. Ale muszę powiedzieć, że mój av to po prostu "przycięta" oficjalna grafika do FF7. Spodobała mi się i tyle. A co do samego siga, to wpisałam w googlach "chocobo" i wyskoczył mi taki obrazek. O to, że tobie Olo to się nie podoba to już kwestia gustu, więc nie sądź za wszystkich.