Centrum Oceny Avatarów
Co prawda to prawda, myśłałam, że po tylu latach (2 konkretnie) Clo trochę spoważnieje, ale widac, ta cała kuracja w szeregach SOLIDER nieźle go zakonserwowała... Ok, na poważnie, bo i tak nie wiecie o co chodzi Cloud to typowy bishounen (czyli po prostu "ladny chłopak", bywają i zniewieściali, ale wierzcie mi, Cloud to kawał chłopa, grzmi jak piorun i walczy jak lew). Wina nalezy wyłącznie do mnie, bo "grzebałam" przy jego oczach i wygładziłam piksele na twarzy, co zatarło trochę rysy. Wszystko przez gify i niezbyt ładną jakość obrazu.
Ashgan, tylko o jedno was proszę... nie mówcie "Chińczycy"... Do Chińczyków ma się to nijak, strasznie mnie to denerwuje, a wierz mi na słowo, Chińczycy potrafią gorsze rzeczy wymyślać...
Wybacz że u Ciebie Deunan:* Posty Joan i Oliego zostaly skasowane ponieważ nie było sensu kontynuowania tego off topa:/ Selena wredny Mod
Joan, mam takie pytanie. Czy Ty avki zmieniasz tylko po to, żeby cały czas je komentować, czy też masz może inne ku temu pobudki?
Ja powiem, że też mi się nie podoba, ale miej co chcesz. Ciekaw jestem jaka jest Twoja najcięższa broń, bo coś mi się wydaje, że wszystkiego jeszcze nasza Joan nie pokazała .
Ja powiem, że też mi się nie podoba, ale miej co chcesz. Ciekaw jestem jaka jest Twoja najcięższa broń, bo coś mi się wydaje, że wszystkiego jeszcze nasza Joan nie pokazała .
Zmieniam, bo znajduję takiee, które bardziej mi się podobają od obecnych . Prosty powód.
A racja Rince, nie pokazałam wsyztskiego co mam. Niektóre są wręcz przecudowne, ale wam i tak by się nie spodobały. Ja was znam .
A ten av dałam, bo powiedziałam, że jak znajdę, to pokażę wam swojego najstarszego ava. To miało być tylko na pokaz.
A racja Rince, nie pokazałam wsyztskiego co mam. Niektóre są wręcz przecudowne, ale wam i tak by się nie spodobały. Ja was znam .
A ten av dałam, bo powiedziałam, że jak znajdę, to pokażę wam swojego najstarszego ava. To miało być tylko na pokaz.
Ale co to ma znaczyć "zadowoleni?". Joan, zachowujesz się jak jakiś dzieciaczek. Wygląda to tak jabyś mówiła, to wszysto przez was! Przecież nie robisz nikomu żadnej łaski tym, że nie masz avka, lub masz jakiegoś tam. To, że się nam nie podoba to chyba nie znaczy, że ktoś KAŻE Ci go zmieniać. Ale jeśli nie chcesz mieć żadnego... cóż, Twoja sprawa. A to czy jestem z tego zadowolony? Chyba lepiej jak nie masz żadnego, niż jak miałabyś go zmieniać codziennie .
Cytat
Nie mam siga, ani avka. Zadowoleni?
No jasne
Joke
Ja wiem swoją drogą za często ulegasz presji tłumu. Ważne żeby to MI się podobało, a nie innym. Jak mi by coś się podobało to bym tego za żadne skarby tego nie zmienił ;p Np. Mój teraźniejszy avek. Po drugie za częste zmienianie avka staję się nudne