Centrum Oceny Avatarów

MI sie takze podoba nawy avatar Deunan, jak to Ona sama ujela w tych oczach cos jest
...i że nikt nie może kupić ni sprzedać,
kto nie ma znamienia-
imienia Bestii
lub liczby jej imienia.
Tu jest [potrzebna] mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego : sześćset sześćdziesiąt sześć.
Odpowiedz
Coś podobnego do kataru. Przeżera mózg od środka.

Już dwa takie posty wyleciały. Staraj się pisać tak by moderatorzy nie mieli wątpliwości do tego co piszesz
Odpowiedz
Trzeba przyznać, że nowy avek Deunan jest niezły. Jak zresztą poprzednie. Skąd ty je bierzesz?
Odpowiedz
Deunan zajefajny av. Ale patrząc po sigu sądziłem że ten "blądyn" to mężczyzna a tu po twarzy widać bardziej na kobiete. (Te chińczyki lubią takie bezoosobowe postacie ;p )

Odpowiedz

Co prawda to prawda, myśłałam, że po tylu latach (2 konkretnie) Clo trochę spoważnieje, ale widac, ta cała kuracja w szeregach SOLIDER nieźle go zakonserwowała... Ok, na poważnie, bo i tak nie wiecie o co chodzi Cloud to typowy bishounen (czyli po prostu "ladny chłopak", bywają i zniewieściali, ale wierzcie mi, Cloud to kawał chłopa, grzmi jak piorun i walczy jak lew). Wina nalezy wyłącznie do mnie, bo "grzebałam" przy jego oczach i wygładziłam piksele na twarzy, co zatarło trochę rysy. Wszystko przez gify i niezbyt ładną jakość obrazu.

Ashgan, tylko o jedno was proszę... nie mówcie "Chińczycy"... Do Chińczyków ma się to nijak, strasznie mnie to denerwuje, a wierz mi na słowo, Chińczycy potrafią gorsze rzeczy wymyślać...

Wybacz że u Ciebie Deunan:* Posty Joan i Oliego zostaly skasowane ponieważ nie było sensu kontynuowania tego off topa:/ Selena wredny Mod
*

*
So Deunan wears a Prada and Briareos does a John Woo... Shirow save us...!
Odpowiedz
Joan walnęła sobie najstarszego swojego ava! I jak?
Odpowiedz
MI sie nie podobaja takie avki, wiec jestem na NIE
kto nie ma znamienia-
imienia Bestii
lub liczby jej imienia.
Odpowiedz
Olo, ty...ty....nie lubisz Order of the Stick .

Strażnik, nie podoba się? To mój pierwszy av. Dałam go, żeby mieć byle jaki. Ale później zmieniałam i zmieniałam....a to jest styl OotS! XD
Odpowiedz

Użytkownik Joana dnia Sep 23 2005, 08:15 PM napisał

Olo, ty...ty....nie lubisz Order of the Stick .

A co to jest bo w zyciu nie slyszalem tejze nazwy :?
kto nie ma znamienia-
imienia Bestii
lub liczby jej imienia.
Odpowiedz
Wystarczy looknąć do działu "Humor" i do tematu z komiksami (o ile jeszcze jest). Tam jest link i huźa na juzia z czytaniem .

To może ja już ava zmienię, co?
Odpowiedz
Joan, mam takie pytanie. Czy Ty avki zmieniasz tylko po to, żeby cały czas je komentować, czy też masz może inne ku temu pobudki?

Ja powiem, że też mi się nie podoba, ale miej co chcesz. Ciekaw jestem jaka jest Twoja najcięższa broń, bo coś mi się wydaje, że wszystkiego jeszcze nasza Joan nie pokazała .

I nadejdzie wkrótce ten dzień...

RTS
Odpowiedz
ostatnio twoje sygi i avy są beznadziejen *ble* nie cierpie takiego stylu rysowania, malowania i nigdy nie polubie.

Odpowiedz
Zmieniam, bo znajduję takiee, które bardziej mi się podobają od obecnych . Prosty powód.

A racja Rince, nie pokazałam wsyztskiego co mam. Niektóre są wręcz przecudowne, ale wam i tak by się nie spodobały. Ja was znam .

A ten av dałam, bo powiedziałam, że jak znajdę, to pokażę wam swojego najstarszego ava. To miało być tylko na pokaz.
Odpowiedz
Ciekawe początki, szkoda, że niezbyt efektowne:] Zapewne to coś zagościu na dłuzej ze względu na sympatie?
Jestem Wampirem.
Jestem jedynym istniejącym Bogiem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
Joana - Bardzo podoba mi sie twój "avek", coraz lepiej... tak trzymaj :mrgreen:
A dead issue, don't wrestle with it, deaf ears are sleeping. A guilty bliss,
so inviting, nailed to the cross. I feel you, relate to you, accuse you.
Wash away us all, take us with the floods.
Then throughout the night, they were raped and executed.
Cold hearted world. Your language unheard of, the vast sound of tuning out.
The rash of negativity is seen one sidedly, burn away the day.

Odpowiedz
Bardzo śmieszne Jakób, bardzo śmieszne.....

Trudno wam dogodzić...
Odpowiedz
Ale co to ma znaczyć "zadowoleni?". Joan, zachowujesz się jak jakiś dzieciaczek. Wygląda to tak jabyś mówiła, to wszysto przez was! Przecież nie robisz nikomu żadnej łaski tym, że nie masz avka, lub masz jakiegoś tam. To, że się nam nie podoba to chyba nie znaczy, że ktoś KAŻE Ci go zmieniać. Ale jeśli nie chcesz mieć żadnego... cóż, Twoja sprawa. A to czy jestem z tego zadowolony? Chyba lepiej jak nie masz żadnego, niż jak miałabyś go zmieniać codziennie .

I nadejdzie wkrótce ten dzień...

RTS
Odpowiedz

Cytat

Nie mam siga, ani avka. Zadowoleni?

No jasne

Joke

Ja wiem swoją drogą za często ulegasz presji tłumu. Ważne żeby to MI się podobało, a nie innym. Jak mi by coś się podobało to bym tego za żadne skarby tego nie zmienił ;p Np. Mój teraźniejszy avek. Po drugie za częste zmienianie avka staję się nudne
Odpowiedz
← Użytkownicy

Centrum Oceny Avatarów - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...