Chyba za dobitnie jej to powiedzieliśmy. Teraz sie zamknie w sobie i nie pokaże nam avów i sygów xD
Ale na serio Joan zdecyduj sie wybierz jeden syg i av, nie zmieniaj go co kilka dni bo to sie faktycznie robi nudne. Np. patrz na mój syg i av mam go już ponad 2 tyg i jakoś nie chce mi sie zmieniać
eh co z tego ze nie masz teraz zadnego avka( Olo zaczyna z radosci skakac po pokoju )skoro i tak rozmowa w tym tamacie kreci sie caly czas wokol ciebie i tego ze nie masz avka, a ty ta rozmowe podsycasz...hmmm moze ci sie to podoba jak inni mowia Ci ze masz beznadziejne avatarki, a jak masz juz jakiegos normalnego to go po 5 min zmieniasz...
Mi to powiedź Joan i wy wszyscy to się zdziwię...Jeśli chodzi o zmiany avatarów to jest na ostatnim miejscu...I tak pewnie na dłuuuugo jeszcze zostanie.
Bijcie sie ; o!!!111one xD [sorry za takie texty ale od kilku dni jestem w wyśmienitym humorze ]
Nie wiem dlaczego ale chyba zbyt poważnie bierzesz to do sibei Joan. A co do zmiany avów to poprostu VL chciał powiedzieć że my zmianiamy częściej avy od niego bez żadnych podtekstów pod twoim adresem.
Czy ja wiem ze chodzilo o innych userow :? :twist: by OLO
Prosze nie pisać off-topów. Konsekwencją bedzie skasowanie co poniektórych postów Stwierdzam tez że temat się z lekka wyczerpuje..I zgadzam z co poniektórymi, że niektórzy zbyt czesto zmieniaja...jest jedno ale jednak...Kto wam każe wszystkie oceniać?:]