Centrum Oceny Avatarów

Chyba za dobitnie jej to powiedzieliśmy. Teraz sie zamknie w sobie i nie pokaże nam avów i sygów xD

Ale na serio Joan zdecyduj sie wybierz jeden syg i av, nie zmieniaj go co kilka dni bo to sie faktycznie robi nudne. Np. patrz na mój syg i av mam go już ponad 2 tyg i jakoś nie chce mi sie zmieniać

Odpowiedz

Cytat

Np. patrz na mój syg i av mam go już ponad 2 tyg i jakoś nie chce mi sie zmieniać

Bo leń jesteś i tyle ;p (z resztą tak jak ja :O )
Odpowiedz
Zgroza, ZGROZA! To już nie można nie mieć ava i siga, a i tak będą się czepiać. Co za świat...
Odpowiedz
eh co z tego ze nie masz teraz zadnego avka( Olo zaczyna z radosci skakac po pokoju )skoro i tak rozmowa w tym tamacie kreci sie caly czas wokol ciebie i tego ze nie masz avka, a ty ta rozmowe podsycasz...hmmm moze ci sie to podoba jak inni mowia Ci ze masz beznadziejne avatarki, a jak masz juz jakiegos normalnego to go po 5 min zmieniasz...

@Rince: ehh zgadzam sie z toba
...i że nikt nie może kupić ni sprzedać,
kto nie ma znamienia-
imienia Bestii
lub liczby jej imienia.
Tu jest [potrzebna] mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego : sześćset sześćdziesiąt sześć.
Odpowiedz
Kiedy zmieniałam ava, mieliście przynajmniej o czym mówić, a teraz nie będziecie mieli o czym.
Odpowiedz
No wlasnie widze jak nie mamy o czym mowic
kto nie ma znamienia-
imienia Bestii
lub liczby jej imienia.
Odpowiedz
Powiem tak:

Dodaj Ramke do Ava i zmniejsz troche syg. Pozatym jak dla mnie 5/10 bo nie gustuje w pokemonach i innych

Odpowiedz
Mam jakieś dziwne wrażanie, że cały czas się powtarzacie... .

I nadejdzie wkrótce ten dzień...

RTS
Odpowiedz
Muahaha xD A co ty bys chciał..... Już chyba tyle avów było tu ocenione że zasób słów wyczerpał sie dosłownie. xD

Odpowiedz
A ja odnosze wrażenie, że zmieniacie ciągle te avki by móc tutaj sadzić posty... Chyba macie problemy z pojęciem do czego służy avatar.
Odpowiedz
Mi to powiedź Joan i wy wszyscy to się zdziwię...Jeśli chodzi o zmiany avatarów to jest na ostatnim miejscu...I tak pewnie na dłuuuugo jeszcze zostanie.
Jestem Wampirem.
Jestem jedynym istniejącym Bogiem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
Mam w głębokim poważaniu co myślicie o moim avie i sigu. Mnie się one podobają i zostawię je.
Odpowiedz
Ależ ja nic nie mówię o twym avie czy sygnie...ja mówię o cześtotliwości ich zmiany...
Jestem Wampirem.
Jestem jedynym istniejącym Bogiem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Odpowiedz
To po kiego grzyba tworzylas ten temat i sie w nim wypowiadasz jak i tak masz wyrabane w to co Ci mowimy :? i jak oceniamy twoj ( :? ) stajl
kto nie ma znamienia-
imienia Bestii
lub liczby jej imienia.
Odpowiedz
Jak chcesz to zamknij temat! Mi to nie przeszkadza! Niech forum znów wróci do sztywnej formy...

Ah tak wiec forum jakos dycha bo ty zmieniasz tak czesto avka a my mozemy sie wypowiadac hahaha :twist: :twist: :twist: By OLO
Odpowiedz
Bijcie sie ; o!!!111one xD [sorry za takie texty ale od kilku dni jestem w wyśmienitym humorze ]

Nie wiem dlaczego ale chyba zbyt poważnie bierzesz to do sibei Joan. A co do zmiany avów to poprostu VL chciał powiedzieć że my zmianiamy częściej avy od niego bez żadnych podtekstów pod twoim adresem.

Czy ja wiem ze chodzilo o innych userow :? :twist: by OLO

Odpowiedz
Prosze nie pisać off-topów. Konsekwencją bedzie skasowanie co poniektórych postów Stwierdzam tez że temat się z lekka wyczerpuje..I zgadzam z co poniektórymi, że niektórzy zbyt czesto zmieniaja...jest jedno ale jednak...Kto wam każe wszystkie oceniać?:]
[font="Courier"]Mistrzyni Legionu Nieumarłych. Członkini Rady Cienia.[/font]

You all will die...When the darkness fall...
In nomine xaos...
Odpowiedz
Selena - poprzednie były lepsze...

Atis - nie lubię digimonów...

A co powiecie na taki avatarek?
  • blank.gif

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
Jak dla mnie śliczny Ale bardziej do kolekcji gifków niż na ava ;]
*

*
So Deunan wears a Prada and Briareos does a John Woo... Shirow save us...!
Odpowiedz
← Użytkownicy

Centrum Oceny Avatarów - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...