Użytkownik Gabriel dnia Jan 6 2007, 07:53 PM napisał
Są u różnych kowali najwięcej i najlepszych znajdziesz w Nordmarze w każdym klanie. Są one generowane losowo więc wczytuj grę póki jakiegoś ciekawego mieć nie będziesz
[post="52484"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
czytaj ze zrozumieniem ,kolega napisał gdzie kupi przepisy na miecze z CZYTEJ MAGICZNEJ RUDY ...
Żaden kowal nawet najleprzy na świecie nie sprzeda ci przepisu na miecz z czystej rudy .Jedynie możesz znaleźć 3 przepisy i znajdziesz je w skrzyniach powtarzam w SKRZYNIACH w 39[miecz przodków] i 43[moc przodkó] no i jescze jest jeden chyba gdzieś w dwudziestej którejś ,ale radze ci nie zużywać bryłek na te słabsze miecze lepiej poczekaj aż będziesz miał moc przodków on 160 atakuje + jakaś tam ochrona. Acha ale jest taki mały psikus aby zrobic ten miecz moc przodków potrzebujesz 2 bryłki czystej rudy. no i tu jest problem bo zdobyć dwie jest strasznie trudno ,ale jest taka możliwość
-za wyzwolenie Nordmaru dostajemy od Kertha
-a teraz prosze sie nie sprzeczać ja gdy grałem bez kodów znalazłem tam moją drugą bryłke a grając na kodach jej tam nie znalzłem chodzi mi o nie opisany kufer w Ben sali w domku w którym Julio pali fajke wodną ...to tam radze wczytywac gre i sprawdzać i tak w kółko