Jak by kto wiedział gdzie jest druga katana to niech się pochwali na forum plizzzzzzzzzzzzzz
[GIII] Katany
Katany jako takie są losowo w różnych skrzyniach... ja 2 miałem w skrzyni Tajfuna (gdzieś czytałem że taka opcja jest i rzeczywiście po ntym wczytaniu była, 15 chyba ) A gdzie żem znalazł 3 juz nie pamiętam... :dry:" Dawno w to grałem bo trza się uczyć było... Jak sobie przypomnę to napisze
Użytkownik SmokLares dnia Feb 12 2007, 09:52 PM napisał
Jeżeli jest projekt na miecz mistrzowski i jest zapisane że trzeba mieć 2 katany to powinny być2 katany. Powinien mieć wojownik w Varancie.
[post="54404"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
jak mnie wkurza takie rozumowanie (tylko jeśli chodzi o gothica) od ogółu do szczegółu w grze gothic nic nie jest przewidywalne ... jest 12 pucharów ognia a jest tylko 11 paladynów. Jak to ? przecież to niemożliwe ... taki błąd !?!?! Ja osobiście uważam ze tak samo jest z katanami ,przykre ale prawdziwe. Aha jeszcze jedno pytanie czemu ty w ogóle uważasz, że katanę ma być na pustyni co ma katana do pustyni ?? to tak jakbym ja mówił że jaszczurek łuków powinienem szukać w varancie ... . Choć chyba trochę cię rozumiem, jeszcze nie byłeś na pustyni i oczekujesz że katanę tam właśnie znajdziesz i według ciebie budowa katany jest podobna do miecza asasyna ?... no może troszkę ,ale to jeszcze o niczym nie świadczy ...
Gabriel : hahaha masz racje ja znalazłem również tak dużo katan w takich różnych skrzyniach ...gdzieś razem było ich ze 30 no spoko może 26, ale to było tak dawno że naprawdę nie pamiętam może kiedyś jak będę miał czas to napisze tutaj ale teraz wybaczcie bo troszkę mi sie spieszy. hahaha