[GIII] Katany
Witam mam takie pytanie czy jest jakiś kupiec w GIII który może nam sprzedać Katane, jest mi bardzo potrzebna do wykucie miecza Mistrzowskiego... Nie chodzi mi gdzie ją można znaleźć lub dostać, tylko kto i gdzie może mi ją sprzedać? I czy można ją znaleźć w metalowych skrzyniach?
Użytkownik firefrost dnia Jan 1 2007, 06:01 PM napisał
Przepis zdaje się można kupić od kowala w Ben Sala. Miecz jest też w 36 otwartej "skrzyni".
[post="52300"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
sorry za być może głupie pytanie ale co to znaczy ,,w 36 otwartej skrzyni" ?
(to mój pierwszy post)
Użytkownik KERTH dnia Jan 19 2007, 02:49 PM napisał
sorry za być może głupie pytanie ale co to znaczy ,,w 36 otwartej skrzyni" ?
(to mój pierwszy post)
(to mój pierwszy post)
[post="53021"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Przeczytaj sobie temat pod tytułem "skrzynki"
Co to znaczy że to jest to twój pierwszy post??Bo dla mnie to znaczy że nie masz pojęcia o grze gothic 3 i zadajesz głupie pytania!! ale skoro nie masz pojęcia o tej grze to nie ma sie co dziwić
Ja od razu wiedziałem o co chodzi z tymi skrzynkami jak pierwszy raz przeczytałem o wspomnianych juz skrzynkach
PS. (W TYM PśCIE NIE CHCE NIKOGO OBRAżAć ANI NIC NIKOMU NIE UDOWADNIAM!!!!)
no dobra powiem ci że całej grze gothic jest tylko jedna katana (chodzi o tą z14# otworzonej przez ciebie skrzyni ) a mówienie że jest ona w skrzyni Tjalfsa [nie tujfana] nie jest prawdą a poza tym potwierdzam że miecz mistrzowski można kupić od Enzo z Ben sali ,lecz odradzam wam kupowania projektu miecza bo i tak nie znajdziesz drugiej katany potrzebnej do wykucia tej broni .Ja miecz mistrzowski znalazłem w 36#otworzonej prze zemnie skrzyni ,lecz jeśli ktoś jest tak uparty może szukać katany po całym świecie gothica ale po co ?? przechodzę gothica 5 raz i wiem że nie ma dwóch katan. no niestety
Użytkownik Teenager dnia Jan 26 2007, 01:15 PM napisał
No i to jest prawda 2 Katan nie ma no chyba ze ktoś użyje kodu na katane, ale to nie to same co wykucie broni samemu, szukanie samemu składników a nie po prostu wpisane kodu na Katane, ale cóż może w kolejnych pachach albo w dodatku zostanie dodana druga katana
[post="53448"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
a no własnie zna ktos koda na katane?
Użytkownik Gabriel dnia Jan 26 2007, 07:17 PM napisał
jak dwóch miec nie można??? Ja 3 Miałem A nie używam kodów bo psują zabawe.
[post="53485"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
a czy możesz uprzejmie powiedzieć gdzie je znalazłeś
1-w 14# skrzyni[nie pisz gdzie się ta skrzynia znajdowała bo to nic nie ułatwi]
2-podobno ktoś pisał ze na zachód od ishtar (tam gdzie są te dwie farmy?)
3-nie mam pojęcia??
skoro takiż mądry jesteś to podaj gdzie...
pewnie jak odpowie to napisze że nie pamięta i z tego wniosek taki że kłamie... Jakoś nie zdaje mi się aby ta katana była!
Gabriel a czy mógłbyś powiedzieć gdzie je znalazłeś??
haha i tak znam odpowiedź : ehh ...yhh...no tam w obozowisku orków... eee ...yhyy...miał ją kupiec ale nie pamiętam jak sie nazywał ...eee...yuy.uuu...no i za mijsje od gościa z nordmaru
hahaha napisz odpwiedź tutaj albo wyślij mi prywatną wiadomośc