Katany - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Użytkownik SmokLares dnia Feb 13 2007, 08:41 PM napisał
[post="54489"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Chyba nie.
Użytkownik SmokLares dnia Feb 12 2007, 09:52 PM napisał
[post="54404"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
jak mnie wkurza takie rozumowanie (tylko jeśli chodzi o gothica) od ogółu do szczegółu w grze gothic nic nie jest przewidywalne ... jest 12 pucharów ognia a jest tylko 11 paladynów. Jak to ? przecież to niemożliwe ... taki błąd !?!?! Ja osobiście uważam ze tak samo jest z katanami ,przykre ale prawdziwe. Aha jeszcze jedno pytanie czemu ty w ogóle uważasz, że katanę ma być na pustyni co ma katana do pustyni ?? to tak jakbym ja mówił że jaszczurek łuków powinienem szukać w varancie ... . Choć chyba trochę cię rozumiem, jeszcze nie byłeś na pustyni i oczekujesz że katanę tam właśnie znajdziesz i według ciebie budowa katany jest podobna do miecza asasyna ?... no może troszkę ,ale to jeszcze o niczym nie świadczy ...
Gabriel : hahaha masz racje ja znalazłem również tak dużo katan w takich różnych skrzyniach ...gdzieś razem było ich ze 30 no spoko może 26, ale to było tak dawno że naprawdę nie pamiętam może kiedyś jak będę miał czas to napisze tutaj ale teraz wybaczcie bo troszkę mi sie spieszy. hahaha
Użytkownik złodziej dnia Feb 9 2007, 05:07 PM napisał
[post="54114"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
a czytałeś ten temat ?jeśli ktoś znalazłby katane której nie ma to napewno sie pochwali
Podpowiedź do Gabriela - Za żaden quest w Nordmarze nie dostajesz katany
Użytkownik Gabriel dnia Jan 26 2007, 07:17 PM napisał
[post="53485"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Gabriel a czy mógłbyś powiedzieć gdzie je znalazłeś??
haha i tak znam odpowiedź : ehh ...yhh...no tam w obozowisku orków... eee ...yhyy...miał ją kupiec ale nie pamiętam jak sie nazywał ...eee...yuy.uuu...no i za mijsje od gościa z nordmaru
hahaha napisz odpwiedź tutaj albo wyślij mi prywatną wiadomośc
a może ci sie katana z mieczem asasyna pomyliła ?
skoro takiż mądry jesteś to podaj gdzie...
pewnie jak odpowie to napisze że nie pamięta i z tego wniosek taki że kłamie... Jakoś nie zdaje mi się aby ta katana była!
a czy możesz uprzejmie powiedzieć gdzie je znalazłeś
1-w 14# skrzyni[nie pisz gdzie się ta skrzynia znajdowała bo to nic nie ułatwi]
2-podobno ktoś pisał ze na zachód od ishtar (tam gdzie są te dwie farmy?)
3-nie mam pojęcia??
ewentualnie
give It_1H_Katana_01
Użytkownik Teenager dnia Jan 26 2007, 01:15 PM napisał
[post="53448"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
a no własnie zna ktos koda na katane?
Zakręciłeś mną xD. Chodzi chyba o to, że 14. skrzynia jaką otworzymy(niezależnie od jakiejkolwiek kolejności) będzie zawierać Katanę. Jeśli tak to zapomniałeś o kropce oznaczającej kolejność