Ilość postów: 28
Nie rozumiem dlaczego to tak Ciebie dziwi? Jak jest dzisiaj na rynku pracy - wiemy doskonale, dlaczego więc nie porozmawiać o czymś takim jak zmiana zawodu, praca stolarza - która jakby nie patrzeć - jeśli fachowiec dobry z odpowiednio wyposażonym Zakaładem,ma w dodatku chęci i to szczere do pracy,a na głowie kredyty - jest całkiem w porządku i czy stolarstwo jest czymś złym? Przecież dobrego stolarza nie tak łatwo znaleźć, a w dodatku niezbyt drogiego,a terminowo wykonującego powierzoną pracę.Każdy chce mieć coś fajnego w swoim mieszkaniu, dlatego uważam, że lepsze mimo, że nieco droższe - są meble od fachowca,niż płacić za buble w sklepach meblowych.
Ilość postów: 10
Coraz mniej osób się zajmuje stolarstwem, ponieważ za usługi stolarskie płacisz 50zł+, a gotowe biurko możesz dostać za 90zł... Nie opłaca się.
Ilość postów: 28
Opłaca się opłaca - zapewniam Cię, bo takie biurko zrobione np przez stolarza przetrwa wiele lat, a kup biurko w meblowym- zobaczysz jak wytrzyma długo. Uważam, że lepiej jest zapłacić więcej i mieć z tego korzyści, niż zapłacić mniej i kupować raz w roku - bo takie meble robią do sklepów meblowych - niestety.Wiem coś o tym. Jak mój wujek swego czasu zrobił mi biblioteczkę - stała ładnych kilka lat ale ,że zachciało mi sią zmieniać meble na nowoczesne - kupiłem w sklepie meblowym i..... jak do tej pory kupuję już drugą. A gdybym miał trochę oleju i tamtej się nie pozbywał - byłoby wszystko w porzo.Co stolarz to stolarz, a zwłaszcza dobry stolarz z odpowiednio wyposażonym Zakładem i maszynami dostosowanymi do produkcji,a tanie one nie są.
Marszałek Wojny
Ilość postów: 1640
Klasa: Kosmiczny Marines
Właśnie. Żebyśmy wiedzieli, czy warto!
Matuzalem
Ilość postów: 9483
Klasa: Wampir
Pewnie przed zrobieniemm tego zdjęcia specjalnie posprzątałaś kuchnię ;D.
Matuzalem
Ilość postów: 9483
Klasa: Wampir
Aaaaa, to jest zlew xD. Myślałem, że kuchnia indukcyjna.
Ilość postów: 19
Dobry stolarz zawsze znajdzie pracę. Po drugie w tym zawodzie najlepiej otworzyć coś własnego.
Ilość postów: 10
Jeśli będziesz fachowcem mającym dobre umiejętność i drzewo to jak najbardziej. Znam wielu ludzi zarabiających dobrze na własnej działalności z tego zakresu.