To jest błąd serwera. Może to być spowodowane 2 rzeczami.
1. Zaraz po wejściu masz mega laga i nie widać npc bo nie ma możliwości zespawnowanie się ich.
2. Jest to jakiś beznadziejny rev mangosa [widziałem taki tylko raz gdy w całym Deathknell na starcie undeadow nie bylo ani jednego npc.]
@Ven
Cytat
Fala nooooobów zalewa także inne servy, a co najbardziej boli 80% to polacy ;/ Na pewnym servie już nawet zbanowali IP polaków.
A dziwisz sie? Polacy to najwieksze skurwysyny za przeproszeniem jezeli chodzi o gre w WoW. Wiekszosc z nich gdy pierwszy raz ma stycznosc z ta gra zachowuje sie arogancko jakby wszystko im sie nalezalo i wogole byli niewiadomo kim. Taka prawda. Na hav0cu bylo kupe takich osob. Na TBR rowniez jest pelno. Tych wartosciowych mozna policzyc na palcach obydwu rak.
Przyklad:
Cytat
55xxx4: (11:50)
a teraz moze?
no nic napisze o chodzi
(11:55)
gram na serverze tam Twin blades gdzie jestes gm, no i grałem paladynem zrobilem 37 lv, to moj pierwszy raz kiedy nim gram i nie przypuszczalem ze tak nudno i monotonnie bedzie sie gralo , gra nim polega na wrzuceni seala waleniu moba i od czasu do czasu uleczenia sie. Jak gram to najczesciej cos jem bo w walce niewyrabiam z nudy hahha .mam do ciebie wielka prosbe strasznie, ja bym ci pokazal tego paladyna ze mam 37 itd usunal bym go i zrobil warriora , dal bys mi ten sam lv? niechce juz przedmiotow itd... tylko lv . bo naprawde nie wyrabiam , a tyle nieprzespanych nocy itd zeby wbic ten lv a teraz jak pomysle , ze ktorys raz z kolei mam zaczynac od poczatku to słabo mi sie robi sad.gif
Ja: (14:01)
niestety nic nie poradze
nie moge tak robic
55xxx4: (14:12)
dlaczeog
przeciez to tylko lv
Ja: (14:12)
nie moge
55xxx4: (14:12)
niemasz gm stopnia 2?
Ja: (14:13)
mam stopnia 3
55xxx4: (14:13)
no to luzno mozesz
Ja: (14:13)
nie moge
55xxx4: (14:14)
daj jakis namiar na cwniaka
Ja: (14:14)
nie moge
podawac jego nr gg
55xxx4: (14:14)
dlaczeog
(14:15)
daj spokoj
Ja: (14:15)
to Ty daj spokoj ...
55xxx4: (14:15)
ja ?
z czym
pisze jak czlowiek , a ty ze niemozesz
mow ze niechcesz a nie niemozesz
Ja: (14:16)
kurna ...
55xxx4: (14:16)
ty stary
Ja: (14:16)
czy ja pisze nie wyraznie, krzywo czy po chinsku ?
NIE MOGE
55xxx4: (14:16)
nie mysl ze ja ci bede tutaj sie klanial nisko bo masz gm czy cos haha bo to smieszne
uderza wam do glowki a huja robicie panowie gm wink.gif
no nic narka
Ja: (14:17)
pfft
to masz ostro
kto do huja kaze Ci sie klaniac sie nisko ?
55xxx4: (14:17)
zgrywasz cwancora bo masz gm a chlopaku masz 17 lat daj spokoj
dobra k*** nie chce mi sie z toba rozmawiac
(14:18)
mowilem juz nara i h***
Ja: (14:18)
to elo
a h*** Ci do mojego wieku ?
moja sprawa ile mam lat a Ty tupiesz nozkami w podloge bo nie moge spelnic Twojej prosby ? i Ty czepiasz sie do mojego wieku ...
55xxx4: (14:19)
hahahahahahahaha
(14:20)
ta idz sobie zjechac na recznym bo cocs ci sie w baniaku pierdoli
nara pajacu
Rozmowa GM'a z TBR z jednym z niewdziecznych graczy.