Prawdemówiąc to z piratem (jak jeszcze nie maiłem oryginała...) też miałem podobny problem. Ale po zabiciu diabołka nie otwierał mi się portal do 5 aktu, tylko lądowałem w Obozowisku Łotrzyc... Wk... sie nieziemsko, a gra działała bez zarzutu. Pomógł mi znajomy haker, gadał coś o nieprawidłowych hexach, pobawił się kalkulatorem, i... wszystko działało jak trzeba! Może tobie też to pomoże? Jak nie, to sam nie wiem.
[Dodano po chwili]
Cholera! Nacisnąłem nie to co rzeba! Sorki... Kurde. Al e ten temat też wymaga omówień... Choćby dla początkujących graczy, którzy lubią kombinować z umiejętnościami w troche nie wyrafinowany sposób... Tj. fajnie jest umieć coś, co nie jest dane wiedzieć większej liczbie ludzi... Ale dałem plamy. A zna się ktoś tak wogule na tych hexach? Da się tym tworzyć nowe przedmioty czy cuś?
[Dodano po chwili]
Cholera! Nacisnąłem nie to co rzeba! Sorki... Kurde. Al e ten temat też wymaga omówień... Choćby dla początkujących graczy, którzy lubią kombinować z umiejętnościami w troche nie wyrafinowany sposób... Tj. fajnie jest umieć coś, co nie jest dane wiedzieć większej liczbie ludzi... Ale dałem plamy. A zna się ktoś tak wogule na tych hexach? Da się tym tworzyć nowe przedmioty czy cuś?