WITAM!
Chciałbym zadać wam pytanie po czyjej stronie staniecie?
Czy będą to ludzie a na ich czele Król Rhobar drugi a zarazem Innos?
A moze orkowie a na ich czele Xardas i jednocześnie Beliar?
Czy pomożecie nowo poznanemu królowi?
Czy może staremu przyjacielowi,który byl z nami przez dwie wspaniałe części?
Czy zdradzicie starych przyjaciul,ktorych poznaliście w koloni,zmęczonymi walkoami z orkami?
Proszę o napisanie po czyjej stronie staniecie/staneliście.
PS:Jeszcze nie przeszedłem całej gry a raczej powinienem powiedzieć,że nie jestem nawet w polowie gry!To jeżeli okazało się,że Xardas nie jest tak naprawde z orkami czy coś takiego to z góry przepraszam za to,że sądze,że Xardas jest po stronie orkow!
Ja za kilkoma razami przejde po stronie dobra zabic orka to moje motto a moze kiedys zobacze jak jest sie po stronie orków jak to jest im pomagac ale wątpie zawsze wole zeby dobro zwycierzyło
Zawsze służyłem Innosowi i służyć mu będę. Nie będą mi orkowie nigdzie panować, te zielone, śmierdzące, zawszone, głupie, kurduplaste, owrzodzone... No dobra
Gram po stronie Innosa, w II byłem Magiem Ognia, w III jestem wojownikiem, ale może się jakichś czarów nauczę.
Osobiście narazie gram po stronie Rhobara II czyli po stronie Innosa. Ale ta 'dobroć' mnie już znudziła, więc już nie moge się doczekać, kiedy przejde gre jako buntownik, a zaczne grać jako żądny krwi, zdradliwy Asasyn po stronie Beliara .
Zrobie tak jak w G1 i G2 i po niczyjej stronie nie stanę najpierw wybiję orków a potem buntowników, assasynów, koczowników i całą resztę niegodnego mnie ludu wyrżnę wszystko co daje mi doświadczenie i co się porusza a tak a propo poruszania się widzial ktoś sępy ?? Jeżeli tak to niech ktoś mi to wyjaśni bo u mnie się nie poruszają tylko ślizgają ale to tak na marginesie
zadaje pytania a sam jeszcze nie odpowiedzialem
ja stane po stronie Beliara a mianowicie za Asasynami a to dlatego,że nikt im nie podskoczy no chyba,ze bezimienny a jak bedzie z nimi bezi. to na pewno nikt im nie podskoczy .No chyba ze ktos z klanow(slyszalem ze są silni ) albo przylącze sie do jakiegos klanu jesli to mozliwe??MOZLIWE?? jak tak to srać na Asasynow i wyrżnąć ich wszystkich !!
Assasyni są słabi poprostu mają siano i dlatego są tacy ważni. To nie jest według mnie siła. Najsilniejsi są orkowie i chyba w to nikt nie wątpi ( oczywiście nie licze beziego ). Dlatego trzeba ich tępić i dlatego ich nie lubie . Najlepsi są magowie
Użytkownik Arcodes dnia Dec 5 2006, 02:35 PM napisał
Assasyni są słabi poprostu mają siano i dlatego są tacy ważni. To nie jest według mnie siła. Najsilniejsi są orkowie chyba w to nikt nie wątpi ( oczywiście nie licze beziego ). Dlatego trzeba i ich tępić i dlatego ich nie lubie . Najlepsi są magowie
[post="51208"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
To już sprawa jak bardzo klimatycznie chcerz grać ;]. Zabić wszystkich jest za łatwo a orkowie są równie łatwi jak całe grono ;]
Ja gram dosyć dziwnie wyszkolony jak assain dwa assyńskie miecze na plecach średnia zbroja assyna a walczę po stronie buntowników zabijałem orków zabijam orków i będę zabijać orków zabijanie orków to dobra rzecz:)) A wiecie gdzie spotkać łowców orków??
Ja sobie wybrałem stronę którą można najwięcej zarobić: buntownicy. Jest dużo miast do uwolnienia i orków poza osadami (w samym Vengardzie było ich chyba z 200 z czego każdy z nich miał obowiązkowo min. 1 Krush Varrok). ale w sumie jeszcze nie wiem bo mogę te artefakty adanosa zanieść do Zubena... po prostu się namyślę...
JA zawsz grałem po stronie dobra, czyli Inosa. Z buntownikami zawsze byłem i orków to jak jakiegoś spotkałem daleko od innych orków to jak ja to mówie
,,Nóż i Już" I po sprawie chociaż orkowie dobrze płacą i fajnie się z nimi handluje. Assassins czyli asasyni są zwalemi mają brzydkie zbroje i żal mi tych niewolników:)
ja jestem buntownikiem mam juz pancerz buntownika(juz ten lepszy oczywiscie)ale ide na pustynie sie nauczyc dwoma mieczami machac bo mam kordelas (95 obr)i ognisty miecz(100 obr) ale o magi nie zapomialem troche tego mam zarabiam najwiecej jako zlodziej bo wszystko umiem puzniej bede magiem bo jak ktos tam napisal mag wymiata:)