[GIII] Questy, z którymi macie problemy
Sorry, że przeszkadzam, ale w jaskini Ortegi...(nie Orgegi tylko ORTEGI dark ) nie ma tych towarów, proszę powiedzcie gdzie je znaleźliście, bo przeszukuję całe wybrzeże, tak jak mi powiedział Buffort(przywódca najem. w Cape dun) na wschód w z dłuż wybrzeża.... i nic, tylko mi topielce uprzykrzają żywot... HEEELP.....
Napisałem to chwilę wcześniej...
Kolega, który pisał po mnie zrobił błąd. Myślał, że chodzi o oliwę do lamp.
Użytkownik Łowc@ dnia Thu, 03 May 2007 - 18:38 napisał
Nazwa: Dostarcz Urkrassowi jego towary
Zleceniodawca: Urkrass
Przebieg:
Urkras powie, że bandyci napadli na najemników i jego towary zostały skradzione. Każe nam je odzyskać. Trzeba pójść do obozu bandytów przy brzegu (niebieska kropka opodal farmy, numeru 11 na mapie)
Nagroda:
+1500 exp
+15 reputacja w Cape Dun
100 sztuk złota
Sprawdź mapę tu: http://gexe.pl/Gothic-3-art1726.html
Zleceniodawca: Urkrass
Przebieg:
Urkras powie, że bandyci napadli na najemników i jego towary zostały skradzione. Każe nam je odzyskać. Trzeba pójść do obozu bandytów przy brzegu (niebieska kropka opodal farmy, numeru 11 na mapie)
Nagroda:
+1500 exp
+15 reputacja w Cape Dun
100 sztuk złota
Sprawdź mapę tu: http://gexe.pl/Gothic-3-art1726.html
[post="61791"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Kolega, który pisał po mnie zrobił błąd. Myślał, że chodzi o oliwę do lamp.
Mam mały (hm mały, dobre) problem: w zadaniu od Bufforda (zabij wilki czy jakoś tak ) po zabiciu wszystkich wilków agresywnych, mrocznych, głodnych, zwykłych i składanych misja jest niewykonana akurat brakuje mi 15 reputacji by gadac z urukiem. A Urkrass to burak( a jego towary to chyba kumple na złom wywieźli i na Antały zamienili ) (tzn. nie ma ich) i mam sajgon bo w mieście nie ma misji
Tak właściwie to mam jeszcze problem taki że nie mogę znaleźc towarów Urkrassa. Byc może to wina łatki (a raczej jej braku ) Aha zawsze gdy instaluję łatkę nie mogę uruchomic gry bo mam błąd z crackiem
Mam znalazłem na lewo od ogniska(plecami do morza). Mam problem z zabiciem Javiera nie wiem jak go dobic choc może dlatego że wcześniej uwolniłem Cape Dun... Łowc@ czemu żal
Cześć wszystkim!
Mam problem z misią ,,Rozpraw się ze złodziejami zboża"
Otrzymałem ją od szefa farmy nieopodal Montery Elberta.
Problem w tym, że nie mogę znaleźć tych piekielnych bandytów zboża
a przez to nie wykonam też misji ,,Pszenica dla opiekuna magazynu"
ponieważ oni maja 5 worków pszenicy tak pisze w poradniku ale nie pisze miejsca
Mam problem z misią ,,Rozpraw się ze złodziejami zboża"
Otrzymałem ją od szefa farmy nieopodal Montery Elberta.
Problem w tym, że nie mogę znaleźć tych piekielnych bandytów zboża
a przez to nie wykonam też misji ,,Pszenica dla opiekuna magazynu"
ponieważ oni maja 5 worków pszenicy tak pisze w poradniku ale nie pisze miejsca
te 5 worków pszenicy leżą w obozie tych złodziei (patrz mapa w załączniku). od tej farmy na której jest elber musisz iść drogą w stronę Gothy aż po lewej stronie zacznie się wielka ściana. skręć przed nią i idź wzdłuż niej. tam są bandyci
Zacznij zabijać orków, będą z tobą walczyć. Zaczną walczyć także niewolnicy. Gdy zabijesz jakieś 65, 70% orków w mieście, reszta ucieknie i przejmiecie miasto. Tylko pamiętaj, że jak przejmiesz tak kilka miast to potem orkowie będą cię zawsze atakować, gdziekolwiek cię nie spotkają, w miastach też.
żeby wykonać misję Oswobodź Nordmar musisz pokonać 5 obozowisk orków w Nordmarze i po każdym musi Ci pisać: "Obozowisko Orków zniszczone".