[GIII] Questy, z którymi macie problemy
Łowca nie zawsze ten poradnik pomaga , bo jak potrzebowałem pomocy w zadaniu "oswobodzić myrtanę" to mi podałeś link(dzięki za to) ale nic mi on nie dał bo zabiłem wszystkich orków w miastach i nie mam tego zadania zaliczonego . Jakbyś mógł to podaj jakieś sugestie jak to przejść.
Użytkownik Morra dnia Mar 28 2007, 07:38 PM napisał
Mam nadzieje,ze Ci chodzi o te farme na ktora napadaja gobliny majacy siedzibe w jaskini...Trudno wytlumaczyc,zawsze sie tam meczylem z tymi farmami a raczej ich odnalezieniem:/ Ta farma jest przy drodze "okreznej"{tej blizej Trelis} prowadzacej do Montery idac z Ardei.Niedaleko od tej farmy jest jaskinia w skale i z niej biora sie owe gobliny.
[post="57014"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Dzięki Morra!!!
Mam problem.W kilka questach, gdzie musze przynosić czy to pszenice do Stanforda, czy drewno i skóry do młyna. Nie moge ich znaleźć.(skór trzeba przynieść 8- ja znlazłem 7, stosu drewna też jednego nie moge znaleźć, a z 15 worków przenicy mam tylko 10). Nie mówcie mi że nie umiem szukać bo ich tam napewno nie ma(długo szukałem) Jest jakaś komenda w konsoli na ten bug??
Dzięki za pomoc Dzięki wam nie musze uruchamiać konsoli(a tego nie lubie) Skóre znalazłem na studni, drewno odbrałem siłą naczelnikowi i złodziei zboża też pewnie niedługo dopadne
[Dodano po chwili]
Ja chyba to ślepy jestem. Znowu nie moge czegoś znaleźć. Tym razem artefaktu dla Nemroka z Geldern. Całą północ zwiedziłęm wszsytkie stwory wybiłem i artefaktu znaleźć nie moge.
PS. Znalazłem jakiś kamienny portal też ale nie wiem co z nim zrobić
[Dodano po chwili]
Ja chyba to ślepy jestem. Znowu nie moge czegoś znaleźć. Tym razem artefaktu dla Nemroka z Geldern. Całą północ zwiedziłęm wszsytkie stwory wybiłem i artefaktu znaleźć nie moge.
PS. Znalazłem jakiś kamienny portal też ale nie wiem co z nim zrobić
Artefakt dla Nemroka znajduje się w okolicy wilczej kopalni (na górze z trzema lub z dwoma trollami-w ruinach).
PS. ten portal przyda się na samym końcu gry jak wybierzesz drogę Adanosa
pss. (społem ) ja szukałem tego portalu szmat czasu (nie chciało mi się stawać po stronie Adanosa) i go nie znalazłem
PS. ten portal przyda się na samym końcu gry jak wybierzesz drogę Adanosa
pss. (społem ) ja szukałem tego portalu szmat czasu (nie chciało mi się stawać po stronie Adanosa) i go nie znalazłem
Cytat
Nazwa: Dostarcz Urkrassowi jego towary
Zleceniodawca: Urkrass
Przebieg:
Urkras powie, że bandyci napadli na najemników i jego towary zostały skradzione. Każe nam je odzyskać. Trzeba pójść do obozu bandytów przy brzegu (niebieska kropka opodal farmy, numeru 11 na mapie)
Nagroda:
+1500 exp
+15 reputacja w Cape Dun
100 sztuk złota
Zleceniodawca: Urkrass
Przebieg:
Urkras powie, że bandyci napadli na najemników i jego towary zostały skradzione. Każe nam je odzyskać. Trzeba pójść do obozu bandytów przy brzegu (niebieska kropka opodal farmy, numeru 11 na mapie)
Nagroda:
+1500 exp
+15 reputacja w Cape Dun
100 sztuk złota
Sprawdź mapę tu: http://gexe.pl/Gothic-3-art1726.html
Mam misje z Mora Sull doprowadzić Orknaroka do Kareshu(to nie bakaresh) rzecz w tym, że nie wiem gdzie to jest oraz gdy mowie do Orknaroka, żeby zaczekał i wracam do niego i chcę żeby do mnie z powrotem dołączył to pisze, że nie ma takiej Komendy....
Drugie zadanie z Mora Sull mam odnaleźć pewnego Assasyna(nie pamiętam imienia) który zapuścił sie do ruin i z tam tond nie wrócił, kompletnie nie wiem gdzie go szukać!!! Dosłownie chyba szukałem we wszystkich ruinach!!!!
Drugie zadanie z Mora Sull mam odnaleźć pewnego Assasyna(nie pamiętam imienia) który zapuścił sie do ruin i z tam tond nie wrócił, kompletnie nie wiem gdzie go szukać!!! Dosłownie chyba szukałem we wszystkich ruinach!!!!
Orknaroka trzeba zaprowadzic do Karesha{to nie miasto tylko NPC},tzn. do tego co stoi przy swiatyni Mora-Sul,posiada on tez 5 klucz do wczesniej wspomnianej swiatyni.
Owy assasyn zostal zamordowany{tez nie moge zapamietac jego imienia},lezy w ktoryms z grobowcow w ruinach{ja nie moglem zobaczyc jego ciala,ale zadanie wypelnilo mi sie jak wszedlem do podziemnego grobowca}.Ja zapytalem o niego napotkanego assasyna,on mnie zaprowadzil do niego.
Owy assasyn zostal zamordowany{tez nie moge zapamietac jego imienia},lezy w ktoryms z grobowcow w ruinach{ja nie moglem zobaczyc jego ciala,ale zadanie wypelnilo mi sie jak wszedlem do podziemnego grobowca}.Ja zapytalem o niego napotkanego assasyna,on mnie zaprowadzil do niego.