Za odpowiedź z góry dziękuję
[GIII] Questy, z którymi macie problemy
Gość_Agrrr*
Witam mam mianowicie taki problem mam 4 artefakty Adanosa pierścień medalion koronę i szatę ale nie mam pojęcia gdzie szukać tego piątego artefaktu może gdzieś zapomniałem o jakiejś rozmowie albo co w każdym razie w zadaniach nic nigdzie nie pisze wiem jedynie że jakaś morra zaj*** ten artefakt mógłby ktoś powiedzieć chociaż w okolicy czego mam tego szukać
Szukasz wieży Xardasa? Jeśli tak to podpowiem Ci nieco inaczej: po rozmowie z Kerthem w klanie Ognia dostaniesz mapę z zaznaczonymi grobowcami. Po prawej stronie powinieneś zobaczyć wielką czerwoną kropkę. To właśnie w tym miejscu stoi wieża nekromanty.
Jeżeli natomiast chcesz spotkać Larsona z innego powodu... no cóż, w takim razie nie potrafię Ci pomóc.
Jeżeli natomiast chcesz spotkać Larsona z innego powodu... no cóż, w takim razie nie potrafię Ci pomóc.
Ekhm...ja mam problem...otóż włożyłem wszystkie PO (puchary Ognia) do czary....no i ok. Rozdałem Paladynom-zrobione. Tylko cały czas w bieżących znajduje się zadanie Znajdź 12 PO. Nie wiem...może z kimś trzeba pogadać, żeby zadanie się zaliczyło (z Miltenem gadałem)
Any ideas ??
Any ideas ??
Heh...też tak sądziłem Myślałem, że po zainstalowaniu patcha 1.6 bugów nie będzie. Jednak zostały.