Adept Ziemi
Ilość postów: 53
Klasa: Mag Żywiołów
Ilość postów: 1
Ja mam problem z grobowcami w Nordmarze chodzi mi konkretnie o ejnara bo nie mam kamienia przodków ejnara a robiłem misje z Alym w Faring sklepałem go zabrałem klucz opróżniłem jego skrzynke coś dałem jakiemuś myśliwemu chyba właśnie ten kamień ale później wyrżnąłem całe miasto także nawet jeśli oddałem wtedy ten kamień to powinienem go odzyskać a jednak go nie mam. Co robić macie jakieś pomysły??
Gość_Garlendar*
mam problem
zdobyłem zgodę wszystkich wytapiaczy rudy i nauczyłem się kucia broni z czystej rudy
i chcę wykuć miecz przodków ale nie mogę nigdzie znaleźć sztabki czystej magicznej rudy
Adept Ziemi
Ilość postów: 53
Klasa: Mag Żywiołów
Druid
Ilość postów: 394
Klasa: Druid
To co ale to tez jest problem, sztabka czystej magicznej rudy znajduje się chyba losowo w metalowych kufrach, chyba...
Ilość postów: 6
Witam!
Mam mały poroblem ze znalezieniem 5 obozów Orków w Nordmarze z powodu ukształtowania tereniu;)Czy może ktoś jest w posiadaniu mapki ze zazaczonymi owymi obozami?
Pozdro
[Dodano po godzinie]
Oraz również gdy zdobywam 75% reputacji w Silden i chce sie spotkac z wodzem on mnie atakuje i gdy wyżynam (z trudem) całem miasto nie zalicza mi questa "wypędź Orków z Silden" , nie wiecie co mogłem zrobić nie tak?
Czy moze to byc zwiazane z tym ze juz przejołem kilka miast orków?Za kazdym razem kiedy pochodze do Umbraka on mowi "zle wiesci ,wszystkie podejzane morry zostana zabite"...
Obrońca Groty
Ilość postów: 1415
Klasa: Krasnolud
Jeśli przejmiesz władzę w więcej niż 2 orkowych miastach, to orkowie będą do Ciebie nastawieni wrogo, a przy spotkaniu z jednym z ich przywódców dojdzie do walki. Identycznie jest z buntownikami, asasynami i koczownikami.
A "na pieńku " z orkami mam kiedy przejme wiecej niz 2 miasta?
Obrońca Groty
Ilość postów: 1415
Klasa: Krasnolud
Otóż to, dwa - trzy miasta.