Magowie Wody maja rożne kostury, w klasztorze tez można fajne kupić.
[GIII] Pomoc
Gość_Cresus*
No zgadzam się ,ale ale skoro mam ten kostur to czemu by nie użyć go do walki , chociażby po to aby utrzymać przeciwnika na dystans, a ja czytałem gdzieś że są kostury które i zadają spore obrażenia w walce i zapewniają stosowną ochrone itp., ale mimo ,że wiem że takie kostury są to CIĄGLE nie wiem gdzie ich szukać????? może w tych 48 skrzyniach???? HELP
Powracajac do pytania "Jak w G3 mozna zarobic troche kasy?"Trzeba pobic jakiegos mysliwego na uboczu np.kolo Cape Dun,Lukjan i Pavel kolo Silden.Jeden łuk gonca lesnego jest wart ponad 5 tys. to sie opłaca,bo jak odejdziemy spory kawałek od niego to znowu bedzie go mial.30 łukow i jest zbroja paladyna.A co najwazniejsze nie rzuca sie do nas pozniej jak go pobijemy i mozemy na luzie handlowac i sie uczyc.
Użytkownik Morra dnia Feb 21 2007, 07:14 PM napisał
Powracajac do pytania "Jak w G3 mozna zarobic troche kasy?"Trzeba pobic jakiegos mysliwego na uboczu np.kolo Cape Dun,Lukjan i Pavel kolo Silden.Jeden łuk gonca lesnego jest wart ponad 5 tys. to sie opłaca,bo jak odejdziemy spory kawałek od niego to znowu bedzie go mial.30 łukow i jest zbroja paladyna.A co najwazniejsze nie rzuca sie do nas pozniej jak go pobijemy i mozemy na luzie handlowac i sie uczyc.
[post="55197"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
a czy nie lepiej zabić obóz gońców leśnych (dodam że reszta wcale nie reaguje nawet gdy ich mordujemy) ...wtedy będzie dużooooooo kasy